<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Futács Márkó: a Debrecen győz Újpesten

Bár az európai kalandozás után hazatérő diósgyőri csatár, Futács Márkó egyelőre nincs igazán képben az NB I erőviszonyairól, a Profitipp kedvéért szívesen végigfutott a 13. forduló meccsein.
Pápa-Kecskemét 1-1

- Mindkét csapat a középmezőnyhöz tartozik, úgy érzem, nem is fogják tudni eldönteni a három pont sorsát. Ikszes meccs, talán 1-1 lesz.

Diósgyőr-Ferencváros 2-1

- Erre aztán nem mondhatom, hogy döntetlent szimatolok… Valami azt súgja, nem lesz gólzáporos meccs, 2-1-re győzünk. Sajnálom, hogy Szombathelyen megszakadt a nagy győzelmi sorozatunk, ám a 2-2 után kicsit észbe kaptunk, és ráteszünk még egy lapáttal. Fantasztikus hangulatú meccs lesz.

Kaposvár-Videoton 0-2

- Az utolsó helyezett fogadja az elsőt, ez mindent elmond az erőviszonyokról. Néhány hete mi is 2-0-ra győztünk a somogyiak otthonában, hasonló eredményt várok most is.

Mezőkövesd-Pécs 2-1

- Azt hiszem, az újonc Mezőkövesd erőt merít a Ferencváros elleni döntetlenből, ráadásul ezúttal otthon játszik. Valami azt súgja, hogy le is győzi a Pécset. Legyen mondjuk 2-1.

Puskás Akadémia-MTK 1-1

- Két jó csapat csap össze. Az én forgatókönyvem szerint a meccs hajrájában lesznek a fontos események: a Puskás vezetést szerez, ám a budapestiek kiegyenlítenek.

Paks-Haladás 0-1

- Behúzza a Hali! Képben vagyok a vasi csapatot illetően, hiszen náluk szerepeltünk legutóbb. A Paks sem rossz csapat, ám mostanában nincs túl jó formában, szerintem jön az újabb vereség.

Újpest-Debrecen 0-2

- Az MTK legyőzése biztosan nyugtatóan hatott az újpestiekre, de a gondok még nem oldódtak meg. Az edzőváltás jól sült el, ám vasárnap ragyogó együttes érkezik, és szerintem a Loki nem is hibázik. Két góllal győz.

Honvéd-Győr 0-0

- Jól pörög a Honvéd, zsinórban négyszer nyert, legutóbb elbánt a Videotonnal is. Csak remélni merem, hogy jó meccs lesz, ám úgy vélem, gól egy sem születik. Erős a Győr is.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!