<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Nem bír a Milan a Chievóval

Nem megy Montella csapatának, ma a masszív Chievónál sem sikerül nyerniük a vendégeknek.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

10956. Chievo - Milan X (3.05) - Serie A, 20.30

A veronai gárda az előkelő 7. helyen szerepel, 17 pontja van, eddig csak kétszer kapott ki a bajnokságban. Otthon 2-1-1-es a statisztikája, a múlt vasárnap városi rangadón verte a Hellast.

A Milan a szupererősítések ellenére sem tud tapadni az élmezőnyre, 13 pontjával a 11. helyen áll. 4-1-4-es eredménysora középszerűségre vall, idegenben egyszer nyert, háromszor kikapott. A hétvégén a San Siróban nem bírt a Genoával. Ma sem lesz egyszerű dolga a piros-feketéknek, egy ponttal be kell érniük. Tipp: X!

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!