<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Gólok a Megyei úton

Félbeszakadt meccset pótolnak ma az NB/I-ben.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

30822. Vasas - Haladás 2.5 gól felett (1.95) - NB/I, 18.00

A meccs korábban a világítótestek meghibásodása miatt szakadt félbe. A Vasas áll jobban a tabellán, 16 ponttal a 6. helyet foglalják el, átmeneti otthonukban 3-1-1-es statisztikával. A formájuk nem jó, a válogatott szünet után a DVTK-től kaptak ki simán 5-0-ra Debrecenben.

A Haladás 10 ponttal a 10., a kiesőzónában van. A vasiak idegenben eddig minden mérkőzésüket elveszítették, négy fellépésükön 1-9-es gólarányt hoztak össze. A hét végén a bajnok nyert Sopronban 2-1-re. A Vasas esélyes a győzelemre, de a +2.5-ös fogadási lehetőség jobban fizet. Tipp: +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!