<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Előnyt szerez a házigazda

A Király Kupában két első ligás gárda találkozik. Egyik csapat sincs könnyű helyzetben...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

34352. Deportivo la Coruna - Las Palmas 1 (1.95) - Király Kupa, 20.30

A hazaiak 8 pontjukkal az alsóházban szerepelnek, otthon eddig vagy nyertek, vagy kikaptak, statisztikájuk 2-0-3. Már edzőt váltottak, de még nem tudtak elszakadni a veszélyes zónától. A legutóbbi fordulóban a Gironától kaptak ki otthon.

A Las Palmas még gyengébben áll, a kanáriknak csak 6 pontjuk van, idegenben egyszer nyert a gárda, de most már sorozatban az ötödik bajnokiját bukja el. A védelme a legrosszabb az egész La Ligában, már 22 gólt kapott. Mindkét csapat a bajnokságra koncentrál inkább, így a tartalékos összeállítású együttesek csatájából első körben a Depor jön ki jobban. Tipp: 1!

 
 
  • Sziasztok! Fizetős tipsterek tippjeit találhatod ingyen az oldalamon. Csak egy kattintás! ;)
    https://www.facebook.com/Free-PAID-PICKS-2288414137908159

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!