<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Gólos Benelux-meccs

A nullpontosok meccsén sok gól várható.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

46759. Zulte - Vitesse 2.5 gól felett (1.65) - EL, 19.00

Két nullpontos csapat találkozik ma Belgiumban. A másik két együttes ebben a csoportban a Lazio és a Nice. A hazaiak rossz formában vannak, az EL-vereség után a bajnokságban is kikaptak kétszer.

A holland együttesnek sem megy sokkal jobban, a Laziot otthon megszorongatta (2-3), de Nizzában könnyen megadta magát (3-0). A bajnokságban közben csak ikszekre futotta az erejéből. A támadásban jobb a Vitesse, és így jöhetnek a gólok, mindkét fél részéről, de a +2.5 is jól hangzik.

 
 
  • Sziasztok! Fizetős tipsterek tippjeit találhatod ingyen az oldalamon. Csak egy kattintás! ;)
    https://www.facebook.com/Free-PAID-PICKS-2288414137908159

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!