<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Taylor, Malmö és egy El-derbi

Ezúttal 1.60-as, 1.65-ös és 1.50-es oddsokkal támadunk. Célpontjaink: darts Premier League, Európa-liga és Svéd Kupa.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

08246. FF Malmö - Häcken, 1 (1.50) - Svéd Kupa, 15:30

A svéd kupa döntőjét "semleges" pályán, a malmői Swedbank Stadionban rendezik. A pályaválasztó jól szerepel az idei bajnokságban, és bár már kétszer kikapott, összességében a második helyen áll, és reményteljes formát mutat. A hét végén épp a Häckennel találkozott, és a kékek magabiztos, 3–0 arányú győzelmet arattak.

A Häcken gyengélkedik az idén, csak az alsóház tagja. Idegenben valamennyi meccsét elbukták a sárga-feketék, egy rúgott gólra hatot kaptak. A formájukról nehéz mit mondani, mivel négy vereség után végre kiütéses győzelmet arattak (Gefle, 6–1), majd jött a malmői kimozdulás, ami ámokfutássá fajult. A kupában igyekszik rendezni sorait a Häcken, de ez kevés lesz az erősebb és otthon futballozó Malmővel szemben.

09824. Sevilla - Sahtar Doneck, mindkét csapat szerez gólt (1.60) – Európa-liga, 21:05

Külön cikkünkben Sevilla-sikert és legalább két gólt várunk, ám nehezen tudjuk elképzelni, hogy az ukrán együttes ne vegye be a hazaiak kapuját. A magyarázat akár ez is lehetne: a Sahtar a Schalke elleni első playoff-meccs óta mindig szerzett legalább egy találatot. Ukrajnában 2-2-re végeztek, tehát az El-specialista spanyoloknak igyekezniük kell, kivált, hogy minden sorozatot beleszámítva a vendégek bevették a rivális kapuját a legutóbbi 16 (!) összecsapáson. A Sevilla szupererős hazai környezetben, a finálé majdhogynem elvárás: menni kell, mint a meszes...

27373. A. Lewis - P. Taylor, 2 (1.65) - darts Premier League, 22:15

Ezúttal Manchesterben randevúznak a darts világ nagyágyúi, ahol Phil Taylornak javítania kell múltheti váratlan botlása után, ezt „tanítványa” Adrian Lewis ellen teheti meg. Habár a fiatal angolnak idén az utóbbi évekhez képest minden eddiginél nagyobb esélye van a négybe kerüléshez, az utóbbi hetekben azonban gyengült a teljesítménye, Barneweldtől és van Gerwentől is kikapott, legutóbb viszont Thornton ellen hozta a kötelezőt. Ami a jó öreg Powert illeti, ő is egy meglepő vereségen van túl, Peter Wright ugyanis szenzációs játékkal lepte meg őt, azt megelőzően viszont 8 veretlen meccs volt a háta mögött, melyből hatot is megnyert, így nem kérdés, hogy a forma mellette szól. Szerintünk a rutin és a nagyobb tudás is, így behúzza az összecsapást, és továbbra is tapad majd MVG-re!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!