<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Három meccs, hétszeres zseton

Osztrák és spanyol foci, török kosár. Kettes körüli szorzókat szedtünk csokorba szerdára. Klikk, ha velünk tartasz!

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

12855. Fenerbahce Ülker – Galatasaray, 1, hendikep -9.5 pont (1.80) – török férfi kosárlabda-bajnokság, 19:00

Isztambuli csata a török liga fináléjáért. A Fener nem is olyan régen kis híján felült a kontinens trónjára, ám elbukott az Euroliga döntőjének hosszabbításában. Azóta könnyedén lépett túl a török negyeddöntőben, 18, illetve 17 ponttal verte az Usak Sportifot. A Galata vereséggel nyitotta a Pinar Karsiyaka elleni párharcot, ám még időben ébredt, és két sikerrel bejutott a legjobb négy közé.

A Fenerhez viszont enyhén szólva sem győzni jár, ebben a felállásban elveszítette a legutóbbi 12 (!) találkozót. A szerdai meccs házigazdája nagyságrendekkel erősebb kerettel rendelkezik, gyakran győzi le tíz pontnál többel a Galatasarayt – ezúttal is erőteljes elődöntő-nyitányt várunk az Obradovics-bandától.

06138. Liefering - LASK Linz, 3.5 gól felett (1.95) - osztrák másodosztály, 19:30

A Liefering a negyedik helyen áll 57 ponttal, otthon erős, 11-2-4-es statisztikával. Sok gól rúgott hazai pályán (41–18), és a formája sem rossz. Pénteken a sereghajtónál aratott magabiztos győzelmet (FAC Wien, 0–3). A linziek sokáig versenyben voltak a feljutást jelentő első helyért, de a St. Pöltennel nem bírták a versenyt. A hajrára fáradt el a fekete-fehér csapat, ekkor többet is botlott. A támadósorral nem volt probléma, idegenben viszont a 8-4-5-ös mérleg azért lehetett volna jobb is. A LASK biztosan a második helyen végez (69 pontos), a salzburgiak viszont előzhetnek. Nyílt meccsre és sok gólra jó esély van.

14178. Mirandes - Cordoba, 2.5 gól felett (2.00) - spanyol másodosztály, 20:30

Az osztályozós helyekre hajtó Cordoba ezúttal a már tét nélkül pályára lépő Mirandes otthonában tesz látogatást a spanyol másodosztályban szerda este. A házigazda tipikus középcsapat a maga 13-13-13 mérlegével, 52 pontjával nem kell aggódnia a kiesés miatt (9 pontra van a veszélyzónától) és bár matematikailag még odaérhet az osztályozós helyekre, erre nem sok esélye van reálisan. A forma sem épp mellette szól, hiszen a legutóbbi 5 fordulóban mindössze 1 győzelmet aratott.

A Cordoba ezzel szemben még esélyes a top6-ba kerülésre, ettől mindössze 1 pont választja el a meglehetősen sűrű élmezőnyben. Győztes meccsről érkezik, ráadásul hétvégén a rivális Elche csapatát sikerült 3-1 arányban legyőznie. A spanyol másodosztályhoz képes mindkét gárda jól áll a gólok tekintetében: a Cordoba és a Mirandes is 2.7 gólos meccseket játszik átlagban, az over/under tabellán az első két helyezett csapatról van szó. A házgazda 21, míg a vendég együttes 19 alkalommal játszott olyat összecsapást ebben a szezonban, mely legalább 3 gólt hozott. Egymás ellen is rendre eseménydús meccseket játszanak, ősszel fordított felállásban 2-1-re nyert a Mirandes. Mivel a Mirandes már tét nélkül, felszabadultan focizhat, így ezúttal is jöhet az over tipp kettejük meccsén.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!