<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 2 bajnoki és 1 barátságos meccs

Azerbajdzsán válogatottja kapott gól nélkül hozhatja le az Andorra elleni derbit, a dán élvonalban gólváltásra, a görög ligában pedig hazai sikerre hajtunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

16236. PAOK - Panioniosz, 1 (1.35) - görög bajnokság rájátszás, 17:15

A görög élvonal rájátszásában a BL- és El-selejtezős helyekért megy a harc a fenti két csapat, valamint a Panathinaikosz és az AEK közt. A PAOK jelenleg a 2. helyen áll 7 ponttal és reális esélye lehet még arra is, hogy a Panát kiszorítsa a BL-selejtezőt érő helyről. Köszönheti ezt annak, hogy döntetlent tudott elérni a rivális otthonában, emellett pedig 2-1-re verte az AEK csapatát és 2-0-ra idegenben csütörtöki ellenfelét. Az alapszakaszt a 4. helyen zárta az együttes, 45 pontjából 31-et szerzett saját közönsége előtt, mindössze 2 vereséget szenvedett el odahaza. A Panioniosz egyelőre csak 1 ponttal áll az utolsó helyen, a Panathinaikosz ellen tartott otthon egy pontot, egyébként otthon sokkal magabiztosabb, mint vendégségben. A két együttes közti reális erőbeli különbséget jól mutatja a néhány nappal ezelőtti mérkőzés, melyet simán nyert meg a PAOK. Jó esélyt látunk rá, hogy saját közönsége előtt sem hibázik majd a gárda.

04081. Azerbajdzsán - Andorra, hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést (1.45) - válogatott mérkőzés, 18:00

Nem az Európa bajnokságra készül a két válogatott... Az azeriek a H-csoportban hat pontot szereztek a kvalifikáció során, otthon Máltát verték, ez volt az egyetlen sikerük, de meglepetésre 0–0-át játszottak a horvátokkal is. A sorozatban tíz meccsen hét gólt lőttek, 18-at kaptak. Tavaly az évet a Moldova elleni sikerrel zárták, az idén kikaptak a kazahoktól. Andorra nulla ponttal, 4–36-os gólkülönbséggel zárta az Eb-selejtezőt, idegenben minden meccsén nullra kapott ki. A miniállam együttese idegenben harmatgyenge, az év elején Moldovában is vereséget szenvedett, és "természetesen" nem talált be. Ma is bombameglepetés lenne, ha gólt szereznének a vendégek. Nem fognak....

11173. Aalborg - Midtjylland, mindkét csapat szerez gólt (1.50) - dán bajnokság, 20:00

A dán élvonal utolsó előtti fordulójában parázs mérkőzésre van kilátás, hiszen az 5. helyen álló fogadja a 3. helyezettet. Az Aalborg mindössze 2 pontnyi távolságra van céljától, vagyis a top4-től (Európa-liga selejtező), ezt a hátrányát pedig már le is dolgozhatta volna, ám formája pocsék, immáron három kör óta pontot sem szerzett. A Bröndby legutóbbi botlásával azonban megmaradt még az esély, azonban ehhez valamit villantani kellene a címvédő elleni csütörtöki meccsen.

A Midtjylland remek formában van így a bajnokság végén, az elmúlt három körben nem hibázott, pedig a Randers és a Sönderjyske sem volt egyszerű ellenfél. A támadósor remekül működik, hiszen ezalatt a három meccs alatt 9 gólt szerzett (átlagban tehát hármat meccsenként). A védelem viszont sebezhető, a legutóbbi meccsek mindegyikén kapitulált legalább 1-1 alkalommal. Az Aalborgnak nagyon kellenek a pontok és támadójátékában van potenciál, ugyanez elmondható a vendég csapatról is, mindezek alapját tehát a mindkét fél betalál opció jó választás lehet ezen a meccsen.

 
 
  • 2Lavjaman0072016május26.20:30ÚjVálasz

    kaczkacz told el a biciklit...

     
  • 1f12thegod2016május26.09:01ÚjVálasz

    Hello Tippsterek!

    A +EV Hunters csoport ismet felvetelt hirdet tippcserelo es kozosen gondolkodo csoportjaiba. A project termeszetesen ingyenes, de vannak a bennmaradasnak feltetelei.

    Akit esetleg erdekel kozos elemzes, tippcsere es sok finom $, az jelentkezzen a kaczkacz kukac freemail pont hu mailcimen.

    Mindenkinek valaszolunk!

    Kerem azokat, akik egyszer mar voltak nalunk tagok, de valamiert kikerultek, ne jelentkezzenek ujra.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!