<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.40

Nem várunk gólzáport a defenzív csapatok meccsén

Az észak-írek és a fehéroroszok sem a támadófutballjukról híresek. Jó eséllyel pénteki közös meccsükön sem változik majd ez.
Válogatott mérkőzés
Észak-Írország - Fehéroroszország
Péntek, 20:45 óra

Michael O'Neill alakulata kisebbfajta csodát tett azáltal, hogy kijutott a franciaországi kontinensviadalra. Pedig semmi extrát nem nyújtottak a zöldek: stabilan, szervezetten futballoztak, elől pedig Laffertyék igyekeztek jó százalékban kihasználni az adódó lehetőségeket. Otthon nem kaptak ki a sorozatban, azóta a letteket és a szlovénokat elverték otthon, idegenben remiztek Walesben. A sikerek 1-0-ásak voltak, az iksz 1-1. Ma sem várunk gólfesztivált Bruntéktől...

A fehéroroszok a 4. helyen végeztek csoportjukban, nem volt sanszuk megszorítani a 3. pozícióban záró ukránokat. A sorozat végére viszont azért összekapták magukat Aleksandr Khatskevich fiai, verték a szlovákokat, Luxemburgot, és ikszeltek a macedónokkal. Azóta két barátságos meccsen két 0-0, előbb Montenegróban, majd Örményországban. Volodkóéknál nincsenek klasszisok, támadójátékuk nagyon kiszámítható, sablonos.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

06239HKevesebb, mint 2.5 gól1.40

A két alakulat közül a hazaiak az esélyesebbek, de inkább a gólok ellen fogadunk. Nem lesz három találat, ebben majdnem teljesen biztosak vagyunk...

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!