<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Minimális tét, 350 ezer forintos nyeremény

Kétszáz forintot kockáztatva 350 ezer forintot nyert egy békési fogadó.

A hetente jelentkező rovatunkban a legszerencsésebb Tippmix-nyerteseket vesszük górcső alá. Ezúttal egy békés fogadóra esett a választásunk, aki öt bátor tippet húzott, többek között azt, hogy a Barcelona a rendes játékidőben nem veri meg a Sevillát a Király-kupa fináléjában. A téttel csínján bánt, mindössze kétszáz forintot kockáztatott, ám ezzel is nagy összeg, 348 666 forint ütötte a markát. A profitipp.hu stábja is gratulál a szerencsés nyertesnek.

A nyertes szelvény

Tipp

Odds

Eredmény

Barcelona – Sevilla 0-1, 2 3.150-0
Young Boys – Basel, 2 3.502-3
Hobro - FC Köbenhavn, 1 5.50 4-2
Aalborg – Esbjerg, 2 5.75 1-2
Vendsyssel – Köge, 2 5.00 0-1
 
 
  • 1f12thegod2016május26.09:03ÚjVálasz

    Hello Tippsterek!

    A +EV Hunters csoport ismet felvetelt hirdet tippcserelo es kozosen gondolkodo csoportjaiba. A project termeszetesen ingyenes, de vannak a bennmaradasnak feltetelei.

    Akit esetleg erdekel kozos elemzes, tippcsere es sok finom $, az jelentkezzen a kaczkacz kukac freemail pont hu mailcimen.

    Mindenkinek valaszolunk!

    Kerem azokat, akik egyszer mar voltak nalunk tagok, de valamiert kikerultek, ne jelentkezzenek ujra.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!