<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Jól fizető tipp a lengyel-holland meccsre

A lengyelek és a hollandok támadójátékában is benne van a gól szinte minden meccsen, így közös szerdai meccsükön is simán jöhet a gólváltás.
Válogatott mérkőzés
Lengyelország - Hollandia
Szerda, 20:45 óra

A lengyelek a 2. helyen végeztek csoportjukban, így egyenes ágon szerezték meg az Eb-kvótát. A fehér-pirosak 6-3-1-es sort produkáltak a csoportban, legyőzték a németeket is, egyetlen vereségük is Lahmék nevéhez fűződik. Otthonukban csak a skótok tudtak pontot szerezni, többi ellenfelüket elverték. A sorozat óta is száguldanak Lewandowskiék: Izland, Csehország, Szerbia és Finnország is megadta magát Piszczekéknek. A keret erős, és a formára sem lehet panasz.

Hollandia nélkül rendezik meg a gall Eb-t, a narancsosok szégyen szemre csak a 4. helyen zártak csoportjukban: Csehország, Izland és Törökország is megelőzte Blindéket. A gárda 10 találkozón 17-14-es gólkülönbséget hozott össze, amely azért beszédes adat: a támadósor nem tette rosszul a dolgát, viszont a védelem... És a selejtezők óta sem sokat változott a helyzet: elől de Jongék termelik a gólokat, de hátul még nagy a fejetlenség. Verték az angolokat és Walest, kikaptak a franciáktól, ikszeltek az írekkel. Mind a négy találkozón szépen estek találatok...

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

06944HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.75

Mindkét fél betalál, ezt az opciót tartjuk a legideálisabbnak, bevallottan elsősorban a hollandokra alapozva a tippet...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!