<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 3 szombati tipp, 4-szeres pénz

Három szombati tippünkkel akár meg is négyszerezheted tétedet: a lengyel Eb-meccsen szoros első félidőre, a horvát-portugál derbin és egy brazil meccsen pedig gólokra hajtunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

11057. Svájc - Lengyelország, 1. félidő X (1.80) - Eb-nyolcaddöntő, 15:00

Az első nyolcaddöntőben az A- és a C-csoport második helyezettje csap össze. A svájciak eddig hozták a kötelezőt a csoportmeccsek során. Legyőzték Albániát, aztán döntetleneztek a románokkal és a franciákkal is. Mehmediék stabil csapat benyomását keltették, nem vállaltak extra kockázatot, csak akkor kezdtek el vehemensebben támadni, amikor a második mérkőzésükön hátrányba kerültek Stancuékkal szemben. A helyzetkihasználáson lenne mit javítaniuk Embolóéknak, ugyanis az első két találkozón rengeteg ziccert puskáztak el. A lengyelek előbb 1–0-ra verték az észak-íreket, majd 0–0-ás ikszet játszottak a világbajnok német alakulattal. A záró fordulóban az ukránok ellen is győzni tudtak 1–0. Három mérkőzésen 2–0-ás gólkülönbség, tehát Glikék még gólt sem kaptak a tornán. Ma sem lesz egyszerű dolga a svájci támadóknak feltörni a lengyel védelmet. Kevés gólos találkozót várunk, és a szünetig biztosan nem dől el semmi.

03320. Horvátország - Portugália, 1.5 gól felett (1.50) - Eb-nyolcaddöntő, 18:00

A három döntetlennel az F-csoport 3. helyén zárt portugál válogatott a D-csoportot megnyerő horvátokkal csap össze szombat este a negyeddöntőért. a horvátok megmutatták, hogy érdemes rájuk figyelni, hiszen számos klasszis játékosukkal (elég csak Modric, Perisic vagy Mandzukic nevét említeni) bárkire veszélyesek lehetnek - még az Eb-címvédő spanyolokra is, akiket 2-1-re legyőztek végül. Ezen az ágon pedig nem kérdés, hogy lehet keresnivalója szomszédainknak, ehhez azonban jobb védekezésre lesz szükségük, mint amit a csoportkör alatt mutattak. A csehektől két gólt szedtek be, csak a meglehetősen impotens támadójátékot mutató törökök nem tudtak nekik betalálni a csoportmeccseken.

Márpedig a portugál támadójátékban is van potenciál, ezt pedig saját bőrünkön tapasztalhattuk. Háromszor is vert helyzetből álltak fel ellenünk, Ronaldo pedig komoly önbizalmat nyerhet a nekünk lőtt két góljából, mellette még Nani is veszélyes az ellenfelek kapujára. Ugyanakkor a védelem nem áll biztos lábakon, ezt jól mutatta az izlandiak elleni meccs is. Érdekes találkozóra van kilátás, ahol természetesen sok minden függ majd attól, hogy ki és mikor szerzi meg a vezetést. Az eddig látottak alapján azonban a legalább 2 gólos opcióban ezen az oddson komoly érték rejlik.

11201. Parana - Joinville, 2.5 gól alatt (1.50) - brazil másodosztály, 21:00

A brazil másodosztályban a hazaiak 11 forduló után a 12. helyen állnak, 14 pontosak, ebből otthon nyolcat szereztek (2-2-1). Gólkülönbségük 5–3 saját létesítményükben, a formájuk pedig kiszámíthatatlan. Eddig hétszer játszottak olyan mérkőzést, amelyen nem esett három gól. A Joinville gyengélkedik, a tavalyi kiesés után most a B-ligában is az alsóház tagja, csak 11 pontja van, de idegenben hatékonyabb (2-1-3). A góllövés nem megy a csapatnak, gólkülönbsége 6–10. A formája sem jó. Eddig 11 találkozójából csak egyszer esett három gól. Ma sem lesz ebben a tekintetben változás, óvatos mérkőzésen kevés találat születik.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!