<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.00

Duplázós ötlet a brit nyolcaddöntőre

Wales és Észak-Írország nyolcaddöntős szereplése is némiképp meglepetés az Eb-n, a brit párharcból szerintünk Bale-ék jönnek majd ki jobban.
Eb-nyolcaddöntő
Wales - Észak-Írország
Szombat, 18:00 óra

Wales kisebbfajta csodát tett azzal, hogy megnyerte a B-jelű kvartettet. Coleman mester fiai Szlovákia legyőzésével indítottak, majd balszerencsés körülmények között kikaptak az Angoloktól, végül pedig lesimázták az oroszokat (3-0). A hat egység elegendő volt az elsőséghez, így Ramsey-ék viszonylag kényelmes helyzetből várhatták a folytatást. A sárkányosok minden mérkőzésükön jó teljesítményt nyújtottak, de leginkább az utolsó csoportmérkőzésen parádéztak Bale-ék. A Hennessey – Gunter, Chester, A. Williams, Davies, N. Taylor – Allen (Edwards, 72.), Ledley (King, 76.), Ramsey – Bale (Church, 83.), Vokes összetételben szereplő walesiek elképesztő szervezetten védekeztek, a kontráik pedig nagyon ültek. A középpályások a labdaszerzést követően lendületből érkeztek meg az ellenfél kapuja elé, ezzel pedig nem tudott mit kezdeni a lomha orosz védelem. Ma teljesen más mérkőzés vár Allenékre, hiszen az északírek minden bizonnyal nem támadó taktikával lépnek majd pályára. A korábbi találkozókkal ellentétben most Wales a favorit, és Vokes-éknek kell megbontaniuk a zárt zöld védelmet.

Az északírek kiszurkolták a továbbjutást - persze, azért tettek is a sikerért O'Neill kapitány fiai. A C csoportban nem sikerült a pontszerzés a nyitófordulóban a lengyelek ellen (1-0), utána viszont legyűrték 2-0-ra az ukránokat McAuley-ék! Az utolsó játéknapon a világbajnok nyert a zöldek ellen (1-0). A három pont 0-ás gólkülönbséggel a jelenlegi szisztémában pedig továbbjutást ért. A gárda az eddig látottak alapján nem tett semmi extrát, azt hozta, amit nagyon tud: stabilan védekezni, majd pontrúgások után veszélyeztetni. A keretben nincsenek klasszisok, így extra húzásokat nem is várhatunk el Evanséktől. A németek ellen a McGovern – A. Hughes, McAuley, Catchcart, J. Evans – J. Ward (Magennis, 70.), C. Evans (McGinn, 84.), S. Davis, Norwood, Dallas – Washington (K. Lafferty, 59.) összeállításban szerepeltek a zöldek, a selejtezők során gólokat termelő Lafferty ezúttal sem kezdett, de legalább kapott fél órát. A hadrend biztosan nem változik, marad a három belső védős felállás.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

0295401Wales és kevesebb, mint 4.5 gól2.00

A két együttes közül eddig Wales volt a meggyőzőbb. Ma is Bale-ékat tartjuk esélyesebbnek, ugyanakkor nem lesz könnyű dolga a Coleman-legénységnek, hiszen zárt védelmet kellene feltörniük. Azt gondoljuk, nyernek Ramsey-ék, viszont gólzáporral nem kalkulálunk. Tippünk így 1-es és -4,5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!