<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: zárd a hetet ezzel a 4 tippel

A németek Eb-meccsére rögtön két ötlettel érkezünk, emellett pedig a norvég kettőből és a brazil élvonalból hoztunk 1-1 tippet.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

03688. Németország - Szlovákia, 1 (1.40) - Eb-nyolcaddöntő, 18:00

A világbajnoki címvédő és Eb-győzelemre pályázó német együttes megnyerte csoportját és vasárnap este a szlovák válogatott ellen lép pályára. Nem volt azért zökkenőmentes a németek eddigi szereplése: Löw csapata a 2-0-ás eredmény ellenére megszenvedett Ukrajna ellen is, majd a lengyelek ellen 0-0-ra végeztek egy olyan meccsen, amelyet bármelyik fél megnyerhetett volna, majd Észak-Írország csapata ellen rengeteg helyzetet kihagyva nyertek 1-0-ra, igaz csak annyit adott ki magából a csapat, amennyit nagyon kellett.

A szlovákok kisebb meglepetésre elvéreztek a lelkes walesi csapat ellen, ám ezt a harmatos oroszok ellen sikerült kijavítani, az angolok ellen pedig hősiesen védekezve végül gól nélküli döntetlennel zártak. Nem rossz csapat ez a szlovák, de lényegesen kevesebb klasszisa van, mint a németeknek. Támadásban Hamsik és Kucka dönthet el meccseket, míg hátul komoly szerep hárul Cech-re a kapuban, aki védései mellett a védelmet is irányítja. A németek ellen várhatóan kemény dolga lesz, ütős ez a német keret még akkor is, ha a játéka nem mindig olajozott, szerintünk komoly esély van arra, hogy a szlovákok Eb-szereplése ezen a meccsen még a rendes játékidőben véget ér.

03876. Németország - Szlovákia, 1.5 gól felett (1.40) - Eb-nyolcaddöntő, 18:00

A nyolcaddöntőben a világbajnokra a szlovák válogatott vár. Néhány hete felkészülési meccsen Hamsikék meglepték a Löw-legénységet: 3–1-re verték el otthon a Nationalelfet. A csoportmérkőzések során Özilék nem voltak igazán meggyőzőek, de ez a visszafogott teljesítmény is elegendő volt az első hely megszerzéséhez. Még nem kaptak gólt Neuerék, gólkülönbségük 3–0 volt. A helyzetkihasználással eddig sok probléma adódott, ezen javítaniuk kell Mölleréknek. A szlovákok rosszul kezdték a tornát, gyorsan kikaptak Wales-től, aztán javítottak: verték az oroszokat, majd ikszeltek az angolokkal. Weissék megmutatták, hogy tudnak ők jól futballozni, ha ez első fordulóban nem rontanak, akkor most nem a világbajnokkal kellene megmérkőzniük. A németek az esélyesebbek, de inkább a +1.5-ös opcióra fogadunk - elsősorban az egymás elleni eredményeik miatt.

08103. Mjöndalen - Kongsvinger, 2.5 gól felett (1.55) - norvég másodosztály, 18:00

Igazi középcsapatok találkoznak ma este. A házigazda 17 pontjával a tizedik helyig jutott. Hazai pályán még veretlen, statisztikája 3-3-0, gólkülönbsége pedig 13–5. A formája kimondottan biztató, május közepe óta nem talál legyőzőre. Játszott három döntetlent, majd két sikert aratott: és ez utóbbi két bajnokiján gólt sem kapott. Hétszer volt legalább három gól a mérkőzésén. A Kongsvinger 18 ponttal a hetedik, idegenben 1-3-2-es mérleggel, gólkülönbségük 10–11. Güvenék formája nem jó, kissé kiszámíthatatlanok. A találatok viszont jönnek a meccseiken, 11-szer ült a +2.5-ös over opció. Az egymás elleni mérkőzéseiken is sokszor volt találatzápor - ma is nagy esélye van annak, hogy essen három gól.

02127. Internacional - Botafogo, 1 (1.40) - brazil bajnokság, 21:00

A bajnoki címre hajtó és jelenleg 2. helyen álló Internacional a 11. fordulóban a veszélyzónában tanyázó Botafogo csapatát látja vendégül. A házigazda nincs jó formában: előbb kikapott a nem túl acélos Figueirense otthonában (2-3), majd legutóbb csak 1-1-re végett a Coritiba otthonában, ahol egyébként nem játszott meggyőzően és az első félidőben szerzett előnyét végül nem is sikerült megőriznie a lefújásig. Ideje tehát javítani, ez pedig a jelenleg 9 pontos Botafogo ellen össze is jöhet. A vendégek szintén két forduló óta nem tudnak nyerni, újoncként pedig elsődleges céljuk nem is az élmezőnyben szereplés, sokkal inkább a kiesés magabiztos elkerülése. Ehhez több kell majd, mint amit az első 10 meccsen mutattak: a támadójáték 8 lőtt góllal harmatos, a védelem pedig több, mint 1 kapott gólt átlagol meccsenként. Vendégként ráadásul 0-1-3 sorral állnak 2-8-as gólkülönbség mellett, ez pedig nem túl jó előjel egy olyan Inter elleni idegenbeli meccs előtt, amely otthon 4-1-0 sort tud felmutatni. Otthon erős a tabella 2. helyén álló élcsapat és szerintünk vasárnap este megtöri nyeretlen szériáját.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!