<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Kihagyhatatlan tipp a házigazda Eb-meccsére

A házigazda eddig ugyan nem kápráztatta el közönséget, de csak megnyerte csoportját. Az írek nagyot küzdöttek, hogy eljussanak a nyolcaddöntőbe, de a kaland itt jó eséllyel véget ér számukra...
Eb-nyolcaddöntő
Franciaország - Írország
Vasárnap, 15:00 óra

A gall válogatott teljesítménye eddig finoman fogalmazva is elmarad a várakozásoktól. A kékek csak szenvednek, a románokat és az albánokat ugyan legyőzték, de Pogbáék nem brillíroztak. A felkészülési meccseken mutatott lendületes játékról nem beszélhetünk, a támadóharmadban rendre elfogyott Payeték tudománya. A második, Albánia elleni mérkőzésen bele is nyúlt csapatába Deschamps, de a Griezmannt és Pogbát nélkülöző együttes sem tudott mit kezdeni a lelkes balkániakkal. A svájciak elleni összecsapáson futballozott eddig talán a legjobban a gárda, ekkor viszont szerencséjük nem volt Gignac-éknak - a helvéteket háromszor is a kapufa mentette meg a góltól. Az utolsó csoportmeccsen, a biztos továbbjutás tudatában jó néhány játékosának pihenőt adott a kapitány. A mai mérkőzésen a Lloris - Sagna, Rami, Koscielny, Evra - Sissoko, Kante, Pogba - Griezmann, Giroud, Payet összeállításban lépnek pályára a gallok.

Az írek nem indítottak rosszul, a svédek ellen reálsi győzelmü esélyük volt, de a vezetésük után visszavettek a tempóból, és ez megbosszulta magát (1-1). Jött a belgák elleni ütközet, amelyen viszont szemernyi esélyük sem volt a zöldeknek, Lukakuék átrohantak rajtuk a 2. félidőben. Longéknak nem volt más választásuk az utolsó játéknapon: a továbbjutáshoz le kellett győzniük az addig száz százalékos olaszokat. A tartalékos taljánokkal sokáig nem bírtak Bradyék, ám a hajrában egy védelmi megingást kihasználtak Martin O'Neill fiai - így a legjobb 16 közé kerültek az írek. Wardék eddig megmutatták, hogy képesek szélsőséges teljesítményre. Küzdenek az utolsó pillanatig, viszont azért a kreativitás nem az erősségük. Megnehezíthetik a franciák dolgát... A tervezett kezdőcsapat: Randolph - Coleman, Duffy, Keogh, Ward - Hendrick, Mc. Carthy, Brady, Mc. Clean - Murphy - Long. Walters kisebb sérüléssel bajlódik, bevetése kérdéses.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

0367301Franciaország és kevesebb, mint 3.5 gól1.70

Azt gondoljuk, hogy a párizsi közönség nagyon küzdelmes mérkőzést lát majd. Az írek nem adják olcsón a bőrüket, viszont a házigazda ellen kevés lesz a bekkelés. Giroudék előbb-utóbb feltörik majd a reteszt, és ha nehezen is, de kivívják a továbbjutást. Tippünk így 1-es és -3.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!