<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Ha gólokra fogadnál, ezt a meccset válaszd!

A norvég másodosztályban gyakoriak a gólgazdag meccsek, és a házigazda Kongsvinger csapatára különösen igaz ez. Ismét jöhetnek a találatok.
Norvég másodosztály
Kongsvinger - Bryne
Szerda, 19:00 óra

A Kongsvinger 18 pontjával a 9. helyen áll, otthon 4-0-3 a mérlege, a gólkülönbsége pedig 14-9. Luis Pimenta alakulata nagyon hullámzóan teljesít a jelenlegi kiírásban, most éppen gyengébb periódust fut: három meccs óta képtelen nyerni, egy iksz után kétszer kikapott. A társulat over/under mérlege 12/2, ez abból is adódhat, hogy a portugál tréner a 4-3-3-as hadrendet alkalmazza, amely, ugye, rejteget veszélyt magában. Fontos hiányzó nincs a keretben.

A Bryne 11 egységével az utolsó előtti helyen tanyázik. A gárda gyengén kezdte a bajnokságot, jött is az edzőváltás, ám Alf Ingve Berntsen is csak ideig óráig tudta felrázni a brigádot. AZ utolsó három fellépésükön kikaptak a fiúk, kétszer be sem találtak. Vendégségben különösen sebezhető a védelem, mérlegük 0-3-4, gólkülönbségük 7-17 a túrákon. AZ over/under mutatójuk 7/7. A zöldeknél egy középpályás sérült, ő alapembernek számít.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

00692VTöbb, mint 2.5 gól1.65

Azt gondoljuk, hogy a két, gyenge formában lévő együttes meccse gólokban gazdag lesz. Három találatot tuti, hogy összehoznak a felek. Tippünk így: +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!