<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 2 sportág, 4 tipp, 6.11-es odds

Van ötletünk a Videoton El-selejtezőjére, emellett tovább két focitippel és a szerdáról elhalasztott Cornet-sikerrel jelentkezünk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

10710. S. Errani - A. Cornet, 2 (1.55) - Wimbledon női egyes, 12:30

Bár esőszünet tarkította a második napot, vannak, akik már a második körös mérkőzésükre készülhetnek, jelen esetben a francia Alize Cornet és az olasz Sara Errani. Érdekes összecsapás lehet az övék. Az első körben két verhető ellenféllel találkoztak, és két szettben jutottak tovább. Ám ami a füves pályát illeti, cseppet sem fekszik az olasz játékának. A főként salakon győzelmeket arató Errani szervája, és labdasebessége nem hinnénk, hogy elég lehet a sokkal agresszívabb, és gyorsabb teniszt játszó Cornet ellen. Emlékezzünk csak arra a 2012-es wimbledoni Shvedova-Errani első játszmára, amikor egyetlen egy pontot sem tudott hozni az olasz, igaz akkor ahhoz kellett Shvedova jó formája is. Bár az egymás elleni eredményük az olasz felé billen, eddig csak kemény és salak borításon találkoztak. A fű azonban megtréfálhatja a világranglista 21. helyezettjét, Alize Cornet várjuk a harmadik fordulóba.

11961. Videoton - FC Zaria Balti, 2.5 gól felett (1.60) – Európa-liga-selejtező, 18:00

Henning Berg, a Videoton nemrég kinevezett norvég edzője egyértelműen továbbjutást vár a Videoton labdarúgócsapatától a moldovai Zaria Balti elleni Európa-liga-selejtezőben, amelynek első összecsapását csütörtökön vívják Felcsúton. A BL-győztes szakvezető úgy véli, amennyiben a csapata kihozza magából a maximumot, akkor nem lesz probléma a továbbjutással annak ellenére, hogy keveset tudnak az ellenfélről. Nem könnyíti meg a helyzetet, hogy az Európa-bajnokságon szerepelt Juhász Roland és Lang Ádám nem lép pályára, mindketten szombaton csatlakoznak a kerethez, csak a visszavágón lesznek bevethetők. Egyelőre nem bevethető a Vidi új ásza, a remek csapatokban is megforduló 47-szeres szerb válogatott csatár, Danko Lazovics sem.

A Zaria Balti szintén új edzőt alkalmaz, miután negyedik helyen végzett a moldovai bajnokságban, és megnyerte a kupát. Vlad Goian tréner szerdán azt mondta, mindenképpen gólt akarnak szerezni az idegenbeli meccsen. Úgy véljük, ez összejöhet a felforgatott hazai védelemmel szemben, ugyanakkor a mérkőzés esélye így is a Videoton, amelynek hajtania kell, hogy megnyugtató előnyt szerezzen. Ha elkapja a fonalat, két-három találatra jó lehet a Vidi, amely nagyjából egyben tartotta a keretét, és igazolt is néhány remek magyar játékost (Bódi, Barczi).

10120. Atlantas Klaipeda - Helsinki JK, 2 (1.70) - Európa-liga selejtező, 18:00

A litván bronzérmes a finn bronzérmessel találkozik ma este. Az Atlantas jelenleg is a harmadik helyet foglalja el a bajnokságban, otthon erős, idegenben azért kevésbé hatékony mérleggel. A formája nem rossz, a közelmúltban az Apoel Nicosiával játszott döntetlent egy felkészülési meccsen, emellett a bajnokságban és a kupában is győzött. A HJK tavaly csalódást keltően szerepelt, lecsúszott a dobogó harmadik fokára. Most a kék-fehérek érezhetően jobban mennek, vezetik is a bajnokságot, de a Mariehamnot még nem sikerült leszakítaniuk. Taiwoék jó formában vannak, idegenben verték a bajnokot (SJK, 2–3), és a kupában is a döntőbe verekedték magukat (Lahti, 0–3). A finnek kerete erősebb, megnyerik már az első mérkőzésüket.

03077. Atlético MG – Botafogo, 1 (1.45) – brazil bajnokság, 02:00

A nyolcadik helyen álló Atlético-MG a 17. Botafogót fogadja a brazil bajnokság 12. fordulójában. A hazaiak remek formában várhatják a mérkőzést, a legutóbbi három meccsüket megnyerték. A vendégek hullámzóan teljesítenek, három-három győzelem és döntetlen mellett öt vereség a mérleg. Jó hír mindkét csapat számára, hogy egyik oldalon sincs hiányzó, így a legerősebb összeállításban léphetnek pályára. A két gárda legutóbb 2014 decemberében találkozott egymással, akkor gólnélküli döntetlen született. Figyelembe véve az Atlético remek formáját, mi hazai győzelemre számítunk, ráadásul siker esetén akár a második helyre is felkúszna a csapat.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!