<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Két gólgyáros csapat, persze hogy overt húzunk

Az ír másodosztályban két középcsapat találkozik egymással péntek este, mi pedig a gólokra hajtunk a sebezhető védelmek okán.
Ír másodosztály
Drogheda Utd. - Waterford Utd.
Péntek, 20:45 óra

A legfontosabb kérdések egy része már eldőlt az ír második vonalban. A Limerick elhúzott a mezőnytől, a playoffot érő 2. és 3. pozícióért viszont még többen állnak harcban. Ezek közül az egyik a Drogheda, amely jelenleg a 3. 23 egységgel. Hazai környezetben 4-1-2 a mérlege, a formája pedig nem az igazi, két iksz után otthon veszített rangadót az UCD ellenében. Az over/under mutatója 10/4, azért ez beszédes adat. A szakvezetésnek vannak gondjai, két középpályás eltiltását tölti, míg egy csatár és egy bekk sérült.

A Waterford is odaérhet még a rájátszásra, jelenleg 19 ponttal az 5., gólkülönbsége pedig igazán durva: 14 fellépésen 27-32! Az over/under statisztikájuk 11/2, tehát adnak is, de kapnak is a fiúk. A formájuk biztató, öt bajnokiból négyet behúztak a közelmúltban. Vendégként sem gyámoltalanok a kékek, ezt 3-1-3-as soruk bizonyítja. Rossz hír viszont a szakvezetés számára, hogy öt középpályás dőlt ki sérülés miatt - azért ez nem hangzik jól semmiképpen.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

12291VTöbb, mint 2.5 gól1.50

Az idén eddig már kétszer találkoztak a felek, és mindkétszer 2-1-re nyert a Drogheda. Két évvel ezelőtt 6-2 és 3-0 volt ebben a felállásban a végeredmény. A tippünk így nem is lehet más, mint +2,5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!