<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Profitáljunk az ír újonc szenvedéséből!

Noha a házigazda sincs topformában, a vendégek mutatója egyenesen gyalázatos: sorozatban öt zakónál jár az együttes. Péntek este jöhet a hatodik, ugyanis a Galway „odacsap” a Eamonn Deacy Parkban.
Ír bajnokság
Galway United - Wexford Youths
Péntek, 20:45 óra

Az ötödik fogadja a 11. helyezettet az ír élvonalban, a péntek esti ütközet helyszíne az Eamonn Deacy Park. Bár a Galway nem fut valami nagy formát az utóbbi hetekben (győzelem, vereség, döntetlen, döntetlen, vereség), ezúttal olyan ellenfelet fogad, melyet kötelező legyőznie. Az újonc Wexford Youths ugyanis kifulladni látszik, a májusi két sikere óta öt vereséget jegyez.

A vendégek 3-3-12-es mutatóval szerénykednek az utolsó előtti helyen, és, ha így folytatják, a következő évadra visszapottyannak a másodosztályba. A legutóbbi idényt az élvonal tizedik helyén záró Galway nagyszerűen futott neki a szezonnak: az első kilenc fordulóban ötször nyert, és mindössze két vereséggel állt. Azóta kicsit visszaesett a társaság, mint említettük, a legutóbbi négy bajnokin nem tudott győzni.

03232. Galway United - Wexford Youths, 1 (1.65) – Tippmix

Két napja angol kapust igazolt a házigazda, Sam Ramsbottom az ötödosztályú Tranmere Roversből érkezett. A Galway nem számíthat Jesse Devers játékára, míg Marc Ludden és Alex Byrne játéka kérdéses. Ott lehet a csapatban ugyanakkor a Limericktől érkező Vinny Faherty, aki a hazaiak legveszélyesebb futballistája, nyolc találatával a góllövőlista második helyén áll.

A 29 éves ír támadónak szép emlékei lehetnek a Wexfordról, hiszen a két együttes áprilisi összecsapását az ő két góljával nyerte meg a Galway. Ezúttal a hazai környezet is mellette szól – jó esélyt látunk rá, hogy zsinórban hatodszor is vereséget szenved a Wexford Youths.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!