<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Meglepő húzás a címvédő és a sereghajtó meccsére

Az edzőváltáson átesett Gefle végre nyerni tudott az előző körben és a BL-ben megfáradt Norrköping otthonában is jó lehet egy találatra szombat délután.
Svéd bajnokság
Norrköping - Gefle
Szombat, 16:00 óra

A Norrköping csapata címvédőként vágott neki az idei svéd szezonnak és egyelőre a bajnokságban minden a várakozásoknak megfelelően alakul. Az együttes 28 ponttal ott van az élbolyban és harcol a címvédésért, és ahogyan arra számítani lehetett, az elsőszámú kihívója a Malmö, amely 3 ponttal vezet is előttük. Érdekelt volt a BL-selejtezőben is a gárda a héten, ám a Rosenborg elleni 3-2-es győzelem nem ért végül továbbjutást, miután Norvégiában 3-1-es vereséget szenvedett korábban. Az utóbbi időben sok pontot szórt el a bajnokságban a csapat, a legutóbbi 5 fordulóban négyszer is csak döntetlenre futotta erejéből.

A Gefle együttesének vezetősége megelégelte a gyenge bajnoki szereplést és a nyeretlenséget, így az edzőváltás mellett döntött. A Falkenbergs ellen ennek még nem jött meg az eredménye, azonban az előző fordulóban végre ismét nyert a csapat, ráadásul a Kalmar gárdájának négyet is lőttek - igaz kaptak is mellé kettőt. Vendégként azonban továbbra is gyászos az 1-0-4 4-15-ös mérleg, ezek mindenképp javítani kell majd a bennmaradás érdekében. Mindössze a szezonbeli első idegenbeli bajnokiját (Sundsvall) tudta megnyerni a társaság, ugyanakkor mindegyiken kapott legalább 1 gólt.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

14180HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.65

Kétségtelen, hogy a címvédő a meccs esélyese és sokkal erősebb keretének köszönhetően jó eséllyel be is húzza majd ezt a meccset. Azt a tényt viszont kár lenne figyelmen kívül hagyni, hogy a Gefle az új edzőével már egészen jó játékot mutat. A házigazda ráadásul a BL miatt fáradtabb is, hazai bajnokijain pedig általában azért bekap 1-1 gólt (csak a Helsingborg-Elfsborg kettős nem talált be neki idén). Mindezek alapján ha meglepetés nem is, de egy vendég gól mindenképp születhet. Arra pedig nem sok esély mutatkozik, hogy a címvédő ne találjon be a sereghajtó ellen.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!