<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: két sportág, négy húzás, 4.6-os szorzó

A torontói és montreali tenisztorna egy-egy meccse mellett finn és svájci focira fogadunk. Annyit elárulhatunk, hogy ezúttal a gólokkal matekozunk...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

02919. Vaasa PS - Kuopio PS, 2.5 gól alatt (1.40) - finn bajnokság, 17:30

A finn bajnokság rangadóján nem várható sok gól. A házigazda nagyon jó formában van hetek óta, az utolsó öt mérkőzését kivétel nélkül megnyerte. A harmadik helyen tanyázik 29 ponttal. Otthonában kimondottan erős (6-1-1), és csak három gólt kapott a 12 rúgottra. A KuPS sem panaszkodhat az idei szereplésére, az előkelő negyedik helyről várja a folytatást, neve mellett 28 pont szerepel. Ha nyer, akkor előz. Idegenben azért nem annyira meggyőző, statisztikája 3-2-3, ehhez a gólkülönbség 10–8. A forma a vendégeknél is rendben van, öt találkozóra nyúlik immár a veretlenségük, és az utolsó három összecsapáson nem kaptak gólt. Tavasszal fordított pályaválasztással 1–0 lett a KuPS javára. Ma sem lesz sok találat, három semmiképpen sem.

02014. E. Gulbis - R. Ram, 1 (1.40) - torontói tenisztorna, férfi egyes, 18:00

A férfiaknál is kiemelt torna következik, méghozzá egy 1000-es verseny Torontoban, ahol a lett Ernests Gulbis és az amerikai Rajeev Ram csap össze az első fordulóban. A korábban csodagyereknek kikiáltott Gulbis, aki egymás utáni két alkalommal is letudta győzni Roger Federert, próbálja megtalálni régi formáját, amely szép lassan, de úgy néz ki, sikerül neki. Bár kiemelkedő eredményei nincsenek mostanában, Ram ellen mindenképp őt tartjuk esélyesebbnek. Bombaerős szervával rendelkezik a lett teniszező, amelyet bődületes erejű alapütések kísérnek. Ha odafigyel Gulbis, és kontroll alatt tudja tartani a mérkőzést, mindenképpen az ő győzelmét várjuk, ezzel együtt pedig a második fordulóba jutását, ahol a francia Pouillenek vághat vissza az idei romai döntő játszmás vereségért.

12977. H. Watson - S. Kuznetsova, 2 (1.40) - montreali tenisztorna, női egyes, 18:00

Kemény pályán bizonyíthatnak a hölgyek újra, méghozzá a montreali premier tornán. Két teljesen különböző stílusú teniszező találkozik az első fordulóban, a britek kedvence, Heather Watson, és Svetlana Kuznetsova. Kuznetsova már 30 fölött jár, mégis tudja hozni azt a színvonalat, amelyet anno fénykorában is hozni tudott. Sőt, eredményeinek köszönhetően újra TOP 10-ben találhatja magát, jelen esetben a 10. helyen. Igazi "kaparós" teniszt tud a pályán játszani Kuznetsova, aki soha nem fárad ki a pályán, remek fizikummal rendelkezik. Ez az egyik főbb dolog, ami miatt úgy gondoljuk Watson fölé nőhet, a másik pedig az agresszivitás. Folyamatosan támadja a labdát, emellett pedig képes taktikus teniszt játszani. Eddigi egyetlen összecsapásuk az idei Roland Garroson volt, ott csupán négy játékot veszített Kuznetsova Watson ellen. A Roland Garroson és a wimbledoni füves pályás Grand Slam tornán is eljutott a 4.fordulóig az orosz, most pedig szintén győzelmet várunk tőle.

11359. FC Zürich - Winterthur, 2.5 gól felett (1.70) - svájci másodosztály, 19:45

Az élvonalból az előző idényben kiesett Zürich a tavalyi másodosztály 6. helyezettje ellen kezdi meg a szezont. A Winterthur kerete meggyengült nyáron: távozott két fontos támadó és egy alapember a védelemből, a helyükre pedig nem igazán sikerült minőségi játékost igazolni. Ennek köszönhetően a szakírók gyengébb szereplést várnak a csapattól, mint az előző idényben. Mindemellett a felkészülés nem sikerült rosszul: 4 győzelem és 1 döntetlen mellett csupán egy meccsen kaptak ki, a Nürnberg 5-1-re verte őket.

A Zürich csapata is gyengült a kiesés következtében, elsősorban a védelem látta ennek kárát, miután két alapember is távozott a hátsó alakzatból. Így nem lesz egyszerű a másodosztályban sem és a felkészülés is felemásra sikerült. Az Uhren Kupán a Mönchengladbach csapatát megverték, a Galatasaray viszont simán bedarálta őket (0-3), emellett barátságos meccsen kikaptak a Schaffhausen és az Altach csapatától is, az osztrák Lustenau együttesét sikerült megverni. Mivel mindkét csapat komolyan átalakult nyáron, így győztesre így az első fordulóban nem mernénk tippelni. A védelmek gyengülése okán viszont a gólokra annál inkább, a legalább 3 gólos opcióban komoly érték rejlik.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!