<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Butaság megbízni a Celticben?

Egyre nagyobb a tét a BL-ben, és úgy véljük, a skót bajnok nem követ el még egyszer olyan kapitális hibát, mint a gibraltári Lincoln ellen. Vagyis: nem lesz sikertelen a kazahsztáni túra…
BL-selejtező
FC Asztana – Celtic
Szerda, 16:00 óra

Az Asztana kiélezett küzdelemben nyerte meg a legutóbbi kazah bajnokságot: egy pontot vert a Kairat Almatira. A gárda jelenleg is az élen áll a pontvadászatban, ám most biztosabb az előnye. Otthonában nagyon veszélyes, egy döntetlen mellett tíz sikert aratott a bajnokságban. A BL-selejtező előző körében a litván Zalgiris ellen megszenvedett: idegenben 0-0 lett az eredmény, otthon pedig nyögvenyelős mérkőzésen sikerült csak kivívnia a továbbjutást. A kazah vezető találat után egyenlítettek a vilniusiak, de aztán Anicic a 92. percben begyűrte a továbbjutást érő találatot.

A formája összességében jó, ám nagy kérdés, Canasék mire mennek majd a rutinosabb skótokkal szemben.

A Celtic még nem kezdte meg a bajnoki szereplést, a BL-ben viszont már ment egy kört. Griffithsék nagyon csúnya meglepetést okoztak azzal, hogy a gibraltári Lincoln vendégeként 1-0-ra kikaptak... A visszavágón gyorsan elintézték a továbbjutás kérdését, már a szünetben kialakult a 3-0-ás végeredmény. A nyáron kinevezett új menedzser, a Liverpoollal beégő Brendan Rodgers már most sok kritikát kapott, mentségére csak annyi hozható fel, hogy több sérült is van a csapatánál (a szerdai összecsapást a norvég Ajer, a belga Boyata és a dán védő, Sviatchenko kénytelen kihagyni). A BL-csata után az angol bajnok Leicesterrel is megmérkőzött a Celtic: az 1-1-es eredmény után a tizenegyespárbajban diadalmaskodtak Mahrezék. Egy héttel korábban 2-1-re verték a skótok a német Wolfsburgot.

16337. FC Asztana – Celtic, X2 (1.50) - Tippmix

Mégis úgy véljük, az első kör kellő tapasztalattal járhatott Celtic számára, amely még egy hasonló lebőgést nem engedhet meg magának. Tippünk szerint nem kapnak ki a zöld-fehérek.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!