<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Nagy szorzós Európa-liga-csaták

A gólokra hajtunk az Európa-ligában. Hollandiában simán összehozhatnak a csapatok hármat, míg Felcsúton valamivel visszafogottabb termelést várunk...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

07487. Heracles – Arouca, 2.5 gól felett (2.15) - Európa-liga-selejtező, 18:45

Az almeói együttes a hatodik helyen zárta az alapszakaszt, majd a playoffban is jól szerepelt, így vívta ki az Európa-liga-indulás jogát. A fekete-fehérek a Polman Stadionban nagyon stabilak voltak, alig kaptak ki, és rendre bevették ellenfeleik kapuját. A felkészülési időszakban vegyesen teljesített a gárda, de minden mérkőzésen betalált.

A portugál csapat meglepetésre az ötödik lett a bajnokságban, hazai környezetben bizonyult erősebbnek, vendégként hajlamos volt döntetlenezni. A felkészülés jól sikerült a sárga-kékeknek, nem kaptak ki. Az Arouca felvállalhatja a nyíltabb játékot, és ez gólokat eredményezhet - mindkét oldalon.

08216. Videoton – Midtjylland, 2 vagy 3 gól (1.90) - Európa-liga-selejtező, 20:30

Kőkemény riválisba botlott a Videoton, a dán Midtjylland május 1-én kapott ki legutóbb, azóta – minden sorozatot beleszámítva – 12 győzelem és négy döntetlen a mérlege. A Videoton a mostani kvalifikációs sorozatban két párharcot nyert meg: előbb a moldovai Zaria Balti (3-0, 0-2), majd a szerb Csukaricski (2-0, 1-1) csapatát búcsúztatta. Érdems figyelni az eredményekre: valamennyi találkozón 2 vagy 3 gól született.

Ezt az opciót erős tippnek érezzük csütörtökre is – nagy cikkünkben GÓLVÁLTÁST vizionálunk - , ugyanis, hiába tűnik erősebbnek a Midtjylland, hazai környezetben (pontosabban Felcsúton) odateszi magát a Videoton is. Az 1-1-es végeredmény nem tűnik ördögtől valónak, és a tippünk akkor is jöhet, ha valamelyik fél berámolná a győztes gólt…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!