<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 3 meccs, 3 tipp, 4.3-as odds

Ausztria, Belgium és Írország a pénteki úticél. Lesz, ahol a gólokkal matekozunk, másutt a bajnoki címvédőt favorizáljuk. Nyerjünk együtt!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

06251. Kapfenberg - Wacker Innsbruck, 2.5 gól felett (1.65) – osztrák másodosztály, 18:30

Mindkét együttes jól kapta el a múlt heti bajnoki rajtot: a Kapfenberg 3-1-re verte a Neustadtot, míg az Innsbruck 2-1-re a FAC Wient. Az osztrák kettőben hagyományosan nem unatkoznak a nézők, s mindkét együttesre a nyílt sisakos támadófoci jellemző. A házigazda hatodikként zárta a legutóbbi idényt, árulkodó a 36 meccsen összehozott 63-62-es gólkülönbség. A Wacker Innsbruck kilenc ponttal szerzett többet, bronzérmes lett, a feljutásra nem volt esélye (61-47-es gólkülönbség).

Az egymás elleni meccsek is hagyományosan gólgazdagok (2-2, 2-2, 4-1), és a felkészülési találkozók is azt mutatják, hogy a fiúk ott folytatják, ahol május végén abbahagyták. Három találatot péntek este is gond nélkül összehozhat a két csapat – nincs kizárva, hogy akár többet is…

00901. Mechelen - FC Bruges, 2 (1.70) – belga bajnokság, 20:30

A Mechelen-FC Bruges összecsapással rajtol a belga bajnokság 2016-17-es szezonja. A vendégek az előző idényben megnyerték a bajnokságot, és most is ezt a célt tűzték ki maguknak. A szuperkupát már begyűjtötték, miután az előző héten 2-1-re diadalmaskodtak a Standard Liege ellen. A felkészülési mérkőzések során hullámzóan teljesítettek, három győzelem mellett két-két döntetlen és vereség volt a mérleg. A hazaiak a főcsoportot a 10. helyen zárták, ezért küzdhetek az Európa-liga indulásért, ám ott nem termet babér, így idén nem indulnak nemzetközi kupában. Kilenc barátságos találkozón van túl az együttes, ebből hatszor nyerni tudott, s mindössze kétszer kapott ki.

Jó hír mindkét csapat számára, hogy alig van hiányzó. A Bruges-nél sérülés miatt nem léphet pályára Brandon Mechele, míg a másik oldalon mindenki egészséges. A két csapat egymás elleni mérlegében kiemelkednek a vendégek. A legutóbbi öt összecsapáson nyeretlen maradt a Mechelen. Három Bruges-siker mellett két döntetlen volt a mérleg. Úgy gondoljuk, az előző idény bajnoka győzelemmel kezdi az új szezont, mi vendég sikert várunk.

13334. Bray - Shamrock Rovers, 2.5 gól alatt (1.55) – ír bajnokság, 20:45

A tizedik fogadja a negyedik helyezettet az ír élvonalban. A hazaiak célja a bennmaradás kiharcolása, 16 pontosak, otthoni mérlegük 2-1-6. A formájukban bízhatnak, az utolsó öt mérkőzésen nem kaptak ki, és még sem kaptak, így lerázták magukról a már osztályozós helyen álló Wexfordot. Mindössze hatszor játszottak olyan mecset, amelyiken esett három gól.

A Shamrock a negyedik 32 ponttal, idegenben eddig nem tudott kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani, a statisztikája 5-0-3, gólkülönbsége 11–7. Vendégként csak kétszer játszott olyan találkozót, amelyen esett három találat. Egymás ellen sem jellemző a sok gól, pénteken sem várható három.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!