<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Egy bátor tippel szép pénz fogható

Az újoncok csatájából a házigazda kerülhet ki győztesen a péntek esti ír bajnoki meccsen. Klikkelj és nyerj!
Ír bajnokság
Finn Harps - Wexford Youth
Péntek, 21:00 óra

A Finn Harps 23 egységével a nyolcadik helyet foglalja el a tabellát, tisztes távolságból figyeli a kiesés elkerüléséért folytatott harcot. Odahaza meggyőzőek, 5-1-3-as statisztikájához annyit érdemes hozzáfűzni, hogy csak olyan alakulatoktól kapott ki, amelyik előtte áll a tabellán. A formája is egészen rendben volt, egészen a múlt hétig, akkor viszont kikapott a gyengécske Bray pályáján. A keretben két balbekk és egy jobboldali középpályás hiányzik sérülés miatt.

A Wexford bajban van, jelenleg is a 11., osztályozós helyen tanyázik. Mindössze 12 pontja van, vendégként pedig tragikusan teljesít: 1-2-7-es mérlegéhez 13-27-es gólkülönbség társul. A társulat borzalmas passzban érkezik a találkozóra: hat bajnokit bukott el zsinórban. Egy kezdő csatár eltiltását tölti - ez sem biztató jel...

04793. Finn Harps - Wexford Youth, 1 (2.00) – Tippmix

A hazaiak jobban teljesítenek az élvonalban, a Wexford egyelőre nem képes felvenni az első liga ritmusát. Úgy véljük, a házigazda győz pénteken, és stabilizálja helyét a középmezőnyben. Tippünk így: 1-es!

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!