<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Meg fogsz lepődni, mi a tipp a Fradi-meccsre

Hibátlan mutatóval rendelkező együttesek csapnak össze az NB I harmadik fordulójában, s mi olyat húzunk, ami bizonyosan megdöbbent majd…
Magyar bajnokság
Ferencváros – Diósgyőr
Szombat, 20:30 óra

A tabella alapján egyértelműen a forduló rangadóját rendezik meg szombat este a Groupama Arénában. A zöld-fehérek ugyan kiestek a BL-ből, a honi pontvadászatban eddig százszázalékosak. 3-1-re verték a Halit, majd nyögvenyelősen 1-0-ra a Kispestet. Böde jó formában futballozik, már három találatnál jár, viszont a IX. kerületiek összteljesítménye egyáltalán nem meggyőző. A védelem nem állt össze, Hüsing még nem bizonyította, hogy megérte leigazolni, és a rutinos Leandro is követett már el hajmeresztő hibákat. A kreativitás is hiányzik a Doll-legénység játékából – úgy fest, valami nem stimmel a Ferencvárosnál...

A DVTK két sikerrel indította a szezont, előbb a Vidinél, majd otthon az Újpest ellen fordítottak a piros-fehérek hátrányból. Mindkétszer 2-1-re diadalmaskodtak Horváth Ferenc tanítványai, és a győzelmekben oroszlánrészt vállalt Bognár István. A borsodiak karmestere három találat mellett egy gólpasszt is kiosztott, tehát valamennyi miskolci gólból kivette a részét. Elekék lelkesen játszottak mindkét fellépésükön, és nem mellékesen jó néhány helyzetet is kidolgoztak.

06504. Ferencváros – Diósgyőr, mindkét csapat szerez gólt (2.00) – Tippmix

A Fradi otthon esélyes, de azt gondoljuk, hogy Bacsáék nem bekkelni mennek a Groupamába. Egy találatra jók lehetnek a vendégek, de persze a hazaiak is. Tippünk így a gólváltás…

 
 
  • 3carlopedersoli2016július31.10:06ÚjVálasz
    Idézet: goldgool
    szerintem Horváth Feri fanatizmusa miatt a Fradinak mumusa mindenkori Horváth csapat /pl. tavaly a Vidivel nehéz meccset játszott a Fradi..
    ...

    Tényleg nem 2 góllal kapott ki a Diósgyőr, tehát jó volt a tipped. :D Annál egy kicsit melléfogtál, hogy a védelmük erős.

     
  • 2goldgool2016július30.14:56ÚjVálasz

    szerintem Horváth Feri fanatizmusa miatt a Fradinak mumusa mindenkori Horváth csapat /pl. tavaly a Vidivel nehéz meccset játszott a Fradi../ s, ezért úgy gondolom, hogy nehéz meccs lesz a Fradi szempontjából némi ,,csont zene" hangzásában, s lesz annyira szívós a diósgyőri csapat, hogy 2 góllal nem fog kikapni, így, úgy gondolom, hogy (H 0-2) tippnél a ,,V"-t be lehetne rakni.. 09688 V.,1.55 szorzó. Vagy a 2 csapat a kapott gólok alapján a védelem erőssége miatt, lehet, hogy döntetlen lesz, s 1:1-es végeredménnyel zárul a meccs??..

     
  • 1limo2016július30.11:03ÚjVálasz

    Sziasztok !
    Nem tudom mi van ... de az oldal kb. 3 honapja egy rakas .... !!!
    Elotte 80-90 % produkalt .... Ha csak a papir format nezem .... eltero a " megerzes " ....
    Valami nincs rendben az biztos !!!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!