<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Manchesterben is hengerelhet a City

A City már az odavágón Bukarestben is gálát rendezett, de jó eséllyel a manchesteri közönséget is kiszolgálja a visszavágón.
Bajnokok Ligája selejtező
Manchester City - Steaua Bukarest
Szerda, 20:45 óra

Nagy változások történtek a nyáron Manchester kék felében. Pep Guardiola mellett több sztár is a társulathoz szerződött, amelynél egyértelmű cél: trófeákat kell nyerni! A tulajdonosok mélyen a zsebükbe nyúltak a piacon, Gündogan, Sane, Nolito, Stones után Claudio Bravo is a gárdához került. A szezont eddig jól kezdték Agüeróék, mindkét bajnoki fellépésüket behúzták: otthon szerencsés körülmények között győzték le a Sunderlandet, majd a Stoke otthonából is három ponttal távoztak. A BL-ben egy hete igazán lehengerlően fociztak Sterlingék, a háromgólos argentin mellett még a két spanyol, Nolito és Silve szállította a gólokat. Guardila nem számíthat Sagna, Gündogan és Kompany játékára sérülés miatt.

A Steaua májusban a 2. helyen zárta a román pontvadászatot, a jelenlegi kiírásban még veretlen, három siker mellett a hétvégén városi rangadón ikszelt a Dinamóval. Laurentiu Reghecampf fiai már egy kört mentek az elitligában. A cseh Sparta ellen idegenben értékes ikszet játszottak Popáék, majd a visszavágón 2-0-ra nyertek. Most nem ilyen kedvezőek az előjelek a párosmeccs második felvonása előtt, ugyanis a 0-5 felér egy kiütéssel. A keret nem lesz teljes, a szakmai stáb egy belső védőre, két védekező középpályásra és egy centerre nem számíthat sérülés miatt.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

19414HHendikep 0:11.50

A főtáblára a City kerül, és azt gondoljuk, hogy de Bruynéék ismételten jó alaposan elverik a románokat. Kettő lesz közte a végén, ez tuti!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!