<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

A viszavágót is lazán behúzhatja az Anderlecht

Az El-ben vigasztalódna a belga sztárcsapat - ma megteszi az utolsó lépest a csoportkör felé. Az első mérkőzésen Prágában 3-0-ra győzött az Anderlecht.
Európa-liga selejtező
Anderlecht - Slavia Praha
Csütörtök, 20:00 óra

Az Anderlecht ugyan nem lett bajnok az előző kiírásban, de a BL-selejtezőknek nekikezdhetett. A lilák aztán gyorsan nagy pofonba szaladtak bele: az orosz Rosztov jelentette a végállomást az elitligában René Weiler alakulatának. A svájci szakember nyártól kezdte meg munkáját a klubnál, és azért ennél jobb rajtra számítottak a brüsszeli drukkerek. A bajnokságban még veretlenek Capelék, két siker mellett kétszer remiztek. A prágai ütközetben a második félidő elejét nyomták meg Sylláék, ekkor el is döntötték a lényegi kérdéseket a vendégek. A keret nem lesz teljes a visszavágón sem, egy bekk eltiltott, egy szélső hátvéd és egy balszélső pedig sérült.

A Slavia Praga már ment két kört az EL-ben, ám a Levadia Tallin és a Rio Ave is komoly erőpróba volt a piros-fehérek számára. Mindkét brigádot idegenben lőtt több góllal sikerül búcsúztatni. A bajnokságban eddig veretlenek Dusan Uhrin fiai, két iksz mellett egyszer - épp legutóbb - nyertek. Az első mérkőzésen szinte biztosan eldőlt a továbbjutás kérdése, a mai csatát amolyan becsületbeli ügyként kezelhetik Skodáék. A szakvezetés két szélső hátvéddel nem kalkulálhat a kezdőcsapat összeállításakor.

20338. Anderlecht - Slavia Praha, 1 (1.65) - Tippmix

A BL-ből való kiesést nehezen emésztették meg a belga drukkerek. Ma itt a lehetőség, hogy a kedvencek kárpótolják őket. És szerintünk az Anderlecht meg is veri ellenfelét - bejutva így az Európa-liga főtáblájára. Tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!