<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két húzással több, mint 5-szörös pénz

Az ír élvonalban két remek formában lévő csapat meccsén hazait húzunk, a francia kettőben (immáron hagyományosan) döntetlenre vadászunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

16730. Ajaccio GFC - Strasbourg, X (2.75) - francia másodosztály, 20:00

Két veretlen csapat találkozik a francia másodosztály ötödik fordulójában. A hazaiak 8 ponttal a negyedik helyen állnak, csak rosszabb gólkülönbségük miatt szorulnak le a dobogóról. Otthon még nem sikerült nyerniük, kétszer döntetleneztek, de a Le Havre és a Brest ellen ez nem számít rossz eredménynek. Legutóbb a Lavalnál győztek (0–1).

A Strasbourg májusban jutott fel a harmadik ligából, és egyelőre jól teljesít az újonc. Nyolcpontos, 5–2-es gólkülönbséggel, így jelenleg a harmadik helyen áll. Idegenben egy siker mellett egyszer ikszelt. A múlt héten otthon nem bírt a Nimes-mel, viszont bő fél órát emberhátrányban játszott, és így sikerült 1–1-re menteni a mérkőzést. Az Ajaccio GFC egy árnyalattal esélyesebb, de a vendégek már bizonyították, komolyan kell velük számolni. Óvatos találkozón jó esély van a pontosztozkodásra.

32647. St. Patrick's - Bohemians, 1 (1.95) - ír bajnokság, 20:45

Az ír élvonal 25. fordulójában a 6. helyezett fogadja a 8. helyen állót. A jelenlegi állás kissé csalóka, hiszen meglehetősen eltérő számú meccseket játszottak le az egyes csapatok: az éllovas Dundalk pl. 20 meccsen van túl, a Bohemians viszont 23 találkozón gyűjtötte össze jelenlegi 29 pontját. Jó formában vannak egyébként a vendégek, hiszen a legutóbbi 3 bajnoki meccsükön nem találtak legyőzőre, a Cork City otthonában elért 0-0 pedig különösen jó eredménynek mondható. Ettől függetlenül van hová fejlődni idegenben, ahol 11 meccsen 11 pontot szereztek, ez pedig leginkább gyatra támadójátékuknak köszönhető, amely 11 idegenbeli fellépés során csupán ötször volt eredményes.

A St. Patrick's az előző idényt a 4. helyen zárta, idén viszont odaérne a dobogóra, ehhez viszont kiegyensúlyozottabb teljesítményre lesz szükség. A formára itt sem lehet panasz, hiszen a legutóbbi 4 fordulóban nem kapott ki és gólt is csupán egyet szedett be. Otthoni mérlegén (4-1-4) nem ártana kozmetikázni, ez biztosan kevés lesz a dobogóhoz. Két jó formában lévő együttes találkozik tehát, az viszont vitathatatlan, hogy a házigazda erősebb kerettel dolgozik, a Bohemians pedig idegenben gyakorlatilag gólképtelen. Mindezek alapján látunk fantáziát a hazai sikerben - pláne ezen a szorzón.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!