<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.58

Újabb újonc az Atlético útjában szombat este

A nyitófordulóban a Leganes és az Atlético is némi meglepetéssel szolgált a drukkereknek. Szombat esti bajnokijukon azonban helyre állhat a rend.
Spanyol bajnokság
Leganes - Atlético Madrid
Szombat, 22:15 óra

A Leganes az előző kiírásban a 2. helyen végzett a Segunda Divisionban, így formált jogot a feljutásra. A remek szereplést masszív védelmének (második legkevesebb gólt kapta a mezőnyben) és nagyszerű hazai mérlegének köszönhette. A nyáron nem igazán tudott költeni az átigazolási piacon klub, így jószerivel szinte csak kölcsönjátékosok érkeztek, pénzt csak a zaragózai Diedo Ricóért (bekk) és a juventusos Gabrielért (támadó középpályás) adtak. Az első játéknapon Vígóba utazott az alakulat, és taktikus játékkal meglepetésre 1-0-ra nyert! Az 5-4-1-es hadrend ült, stabil volt a társulat. A kezdőben kénytelen lesz változtatni Asier Garitano vezetőedző, ugyanis a már lecserélt Timor már a padról állíttatta ki magát, ám ez is eltiltással jár.

25640. Leganes - Atlético Madrid, 2 (1.58) - Tippmix

A "matracosok" aktívak voltak a piacon, az érkezési oldalon sokkal nagyobb nevek vannak, mint a távozásin. Akik jöttek: Gaitán (Benfica), Vrsaljko (Sassuolo), Diogo Jota (Pacos Ferreira), Torres (Milan), Werner (Rafaela), Gameiro (Sevilla). Azért ez nem rossz névsor, valljuk be őszintén. Ennek is tükrében keltett csalódást Simeone mester legénysége a múlt hétvégén: horror meccsen végzett 1-1-re otthon az újonc Alavesszel. Griezmann visszatérésére van esély, viszont Moya, Cerci és Augusto Fernandes sérült.

Az Atlético nagy esélyt szalasztott el a Vicente Calderonban az Alavésszel szemben - ma ezt nem követi el újra, a másik újonc ellen már nyernek Gameiróék. A pontok a fővárosba kerülnek, tippünk így: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!