<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? 6.5-ös szorzót érő spanyol kaland

Mesés lehetőségekre bukkantunk a La Ligában: az Alavés-Gijón döntetlene, illetve a Barca újabb fölényes sikere nagyon szépen hozhat a konyhára. Fogadjunk!

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

25696. Alavés - Sp. Gijón, X (3.05) - spanyol bajnokság, 18:15

A Deportivo megnyerte a nyár elején a második ligát, így feljutott az élvonalba. A kék-fehérek az első fordulóban nagyon szervezetten, és hatalmas lelkesedéssel fociztak a fővárosban. Az Atletico ellen sokáig tartották a 0–0-át, ám a ráadásban büntetőből hátrányba kerültek. Ám nem adták fel, és a lefújás előtt sikerült egyenlíteniük. Az Sporting Gijon májusban a kiesés ellen harcolt, és végül sikerólt is bennmaradnia a La Ligában. A piros-fehérek az Athletic Bilbaót látták vendégül a múlt héten, és megérdemelt győzelmet arattak - a végeredmény 2–1 lett, A lehetőségeikhez képest jól erősítő Sporting egy döntetlent elérhet a lelkes újonc otthonában.

25872. Athletic Bilbao – Barcelona, 2 és 2.5 gól felett (2.15) – spanyol bajnokság, 20:15

Felért egy erődemonstrációval, ahogy a Barcelona nekivágott a La Liga új idényének: 6-2-re verte a Betist. A legkevésbé sem érződött, hogy az egyik legjobb csatár (Neymar) továbbra sem bevethető, a török Arda nagyszerűen helyettesíti a brazilt Messi és Luis Suárez mellett. Vasárnap este is ez a felállás valószínűsíthető, Iniesta és Mathieu sem játszhat.

A Bilbao jóval több hiányzóval kénytelen számolni (Rico, Sola, Elustondo, San José, Aketxe, Balenziaga), és a baszkok már elszenvedték az első vereséget is, hiszen a Gijón 2-1-re megnyerte a hazai találkozóját a múlt héten. Az Athletic felkészülése minden volt, csak jó nem, nyolc tesztmeccsből csak egyet hozott a társaság, ötször döntetlent játszott. Ezt a párharcot jó ideje uralja a Barca, a legutóbbi évadban négyszer találkoztak (összekerültek a Spanyol Kupában is), és a Bilbao pontot sem szerzett (3-1, 2-1, 6-0, 1-0).

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!