<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Otthon még veretlen csapatra fogadunk

A szebb napokat is látott Trelleborg hosszú ideje nem szenvedett vereséget a svéd kettőben, kedd este pedig remek oddsért fogadhatunk a győzelmére.
Svéd másodosztály
Trelleborg - Frej Täby
Kedd, 19:00 óra

Az egykor szebb napokat megélt hazai alakulat jelenleg a második vonalban tanyázik. A társulat néhány esztendeje még az első ligában szerepelt, majd pár éven belül lecsúszott a harmadosztályba, onnan kapaszkodott vissza. A kék-fehéreknek a feljutásra nincs esélyük, a 6. pozíciót foglalja el 29 egységgel. A Vångavallenben eddig masszív a csapat, öt siker mellett ötször remizett, és még nem kapott ki. A védelme jól zár, hazai gólkülönbsége 17-5. A formája felfelé ívelő, június vége óta nem kapott ki, emellett a kupában is sikerrel vette a második kanyart. A keretben egy védekező középpályás, egy balszélső és egy támadó sérült.

A Frej még nincs biztonságban, 25 ponttal a 11., a kiesőzónától hat egység az előnye. A sárga-feketék vendégként nem igazán meggyőzőek, mérlegük 1-4-4. A formájuk jó: két hazai sikert könyvelhettek el, utána viszont az esélyesebb Brommapojkarna otthonában kiestek a kupából. A keretben egy középpályás eltiltott lesz.

13757. Trelleborg - Frej Täby, 1 (1.75) - Tippmix

Májusban fordított felállásban nyert a Trelleborg, és ma is erre látunk jó esélyt. Otthon masszív a kék-fehér együttes, ezt ma is bebizonyítja. Tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!