<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? West Ham és a Fiorentina

A Premier League rajtjánál beragadt West Ham verhető ellenfelet fogad és nyerhet, a Fiorentina-Milan olasz derbin pedig szintén a hazai sikerre pályázunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

25214. West Ham – Southampton, 1 (2.65) – angol bajnokság, 17:00

Valami nem stimmel a West Ham háza táján, ám biztosra vesszük, hogy Bilic edző előbb vagy utóbb orvosolja a problémákat. Az előző évad hetedik helyezettje egy győzelem mellett már négyszer kikapott a Premier League-ben, ez pedig kieső helyet jelent. Rendben van, hogy több fontos játékos sérüléssel bajlódott, ám Payet és Lanzini is visszatért már, ám egyelőre adósak a jó játékkal és a gólokkal (az argentin egy bajnoki találatnál jár). Nem könnyíti meg a „kalapácsosok” helyzetét, hogy a hírek szerint vasárnap délután is hiányzik majd néhány klasszis: Sakho, Ayew, Carroll és Masuaku sem bevethető.

Jó hír viszont, hogy verhető rivális érkezik, hiszen a (szintén kissé tartalékos) Southampton is igencsak beragadt a rajtnál, öt forduló alatt csak két ponttal szerzett többet a házigazdánál. Idegenben mindkét meccsét elveszítette a Southampton, igaz a Manchester United (2-0) és az Arsenal (2-1) vendégeként nem könnyű villogni. Payeték két hazai fellépésén vannak túl, egy-egy siker és vereség a mérleg. Az előző évadban mindkét együttes otthon tartotta a három pontot, ha a West Ham meg akar indulni felfelé, akkor be kell indulnia…

46158. Fiorentina - Milan, 1 (2.20) - olasz bajnokság, 20:45

Az olasz élvonal vasárnap esti rangadóján a Milan tesz látogatást Firenzében. A Fiorentina egyelőre 4 meccsen van túl és csak a Juve elleni torinói derbit veszítette el (1-2), majd jött a Chievo és a Roma elleni 1-0-ás siker, az Udinese otthonában pedig hiába lőttek két gólt, végül csak 1 ponttal gazdagodtak. A Milan 3-0-2 mérleggel áll 5 kör után, zsinórban két bajnokit nyertek úgy, hogy gólt sem kaptak, pedig a Lazio-Sampdoria kettős nem mondható épp könnyed ellenfelének. Bacca lehet támadásban a Milan adu ásza, a védelem azonban a két kapott gól nélküli meccs ellenére sem mondható sebezhetetlennek, melyet a Torino és a Napoli elleni derbi is jól jelez. Egyik oldalon sincsenek pótolhatatlan sérültek: a házigazdánál Astori, míg a vendégeknél a Bertolacci-Fernandez-Sosa-Zapata négyes maródi. A Fiorentina hagyományosan erős csapat odahaza, a két együttes kerete pedig nem alakult át annyira, hogy komolyan átírja az előző szezonban tapasztalt erőviszonyokat. Márpedig akkor ebben a felállásban sima 2-0-ás Fio-siker született, szerintünk megér egy próbát ezúttal is a violák győzelme.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!