<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Szuper érték van a gólváltásban

Óriási a tét Baszkföldön, ugyanis mindkét spanyol „kiscsapatnak” nagyon kellenek a pontok. A vendég Granada elöl és hátul is gólveszélyes, erre alapozzuk a hétfői tippet.
Spanyol bajnokság
Alavés – Granada
Hétfő, 20:45 óra

Ütőképes együttest gyúrtak össze Vitoriában, és az egykor szebb napokat megélt Alavés már túl is van az első hatalmas bravúron, hiszen a hónap közepén idegenben győzte le 2-1-re a Barcelonát. Összességében 1-3-1-es mutatóval állnak a baszkok, és szembeötlő, hogy a fiatal Pellegrino edző a védekezésre helyezi a hangsúlyt – a 4-4-es gólkülönbség erről árulkodik.

Hazai környezetben kétszer is 0-0-t játszott az Alavés, amely hétfő este egyetlen hiányzóval kénytelen számolni: a Levantétól érkező marokkói védő, Zouhair Feddal továbbra is sérült. Az argentin szakvezető egyébiránt remekül építtette csapatba az új fiúkat, Daniel Torres, Edgar Méndez, Christian Santos, Alexis, Krszticsics és Ibai Gómez egyaránt fontos láncszeme az Alavésnek.

Noha a baszkok egyelőre adósak a gólokkal hazai környezetben, vendégként minden meccsen betaláltak, és a hatodik fordulóban olyan rivális érkezik, amely kedveli az eseménydús összecsapásokat. Az előző évad 16. helyezettje kissé beragadt a rajtnál, a 0-2-3-as mérleg kieső helyet ér. A Granada hat szerzett találatával nincs gond (betalált minden összecsapásán), ám a 12 kapott - a mexikói Ochoa véd - elég aggasztó lehet.

35051. Alavés – Granada, mindkét csapat szerez gólt (1.85) - Tippmix

Foulquier, a francia védő sérült, és kérdéses az ugyancsak hátvéd Lombán szereplése is. A Granada támadójátékával aligha lesz gond, egy gól hétfőn is bőven benne van a csapatban, ám úgy véljük, jó eséllyel kap is, ugyanis a La Liga most futó idényében még egyetlen meccset sem úszott meg gól nélkül.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!