<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Portugál X és az Atletico-Bayern

Ezúttal már a csoportkörben összecsap egymással az Atletico és a Bayern a BL-ben, persze hogy van rá jól fizető tippünk, de a portugál kettőben is behúznánk egy zsíros oddsot.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

16398. Olhanense - Benfica B, X (3.10) - portugál másodosztály, 17:00

A portugál második vonal 9. fordulójában a harmadik látogat a sereghajtóhoz. A szebb napokat is látott, az előző szezont a 7. helyen záró Olhanense nagyon gyenge rajtot vett és egyelőre nyeretlenül foglalja el az utolsó helyet. A védelem a legrosszabb a mezőnyben 18 kapott góllal, egyetlen pontját otthon szerezte a Covilha ellen (0-0). A Benfica B-csapata az előző szezon végén épphogy megúszta a kiesést, végül a 19. helyen zárt és csupán 1 ponttal szerzett többet, mint a már veszélyzónában végző Farense. Ennek tükrében meglepően erősen kezdett a friss szezonban: 4-3-1 mérleg áll a neve mellett, egyetlen vereségét a Varzim otthonában szenvedte el (0-2). Alapvetően egy defenzív felfogású együttes, amely ebben a pontvadászatban nem meglepő, ezt jól mutatja 9-7-es gólkülönbsége is, amely idegenben egyébként 4-4. Az Olhanense sokkal többre képes, mint amit az első 8 fordulóban mutatott és előbb-utóbb megindul majd felfelé a tabellán, ugyanis az előző idénybeli keretből nem vesztett komoly neveket. A Benfica pedig egyelőre túlteljesít és idegenben nem verhetetlen. A tabella képe ellenére ez egy kiegyenlített párosításnak tűnik, az előző idényben 1-1-re végeztek ebben a felállásban és most sem lepődnénk meg egy pontosztozkodáson.

34642. Atlético Madrid - Bayern München, 1. félidő X (2.00) - Bajnokok Ligája, 20:45

A D-csoportban még a Rosztov és a PSV Eindhoven szerepel. Az első fordulóban a spanyolok 1–0-ra nyertek Hollandiában, a bajorok 5–0-ra ütötték ki az oroszokat. A "matracosok" a bajnokságban jól szerepelnek, a kezdeti nehézkes rajt már a múlté, Griezmannék veretlenül állnak a harmadik helyen, gólkülönbségük 12–2 - a védelem tehát jól zár.

A Bayern százszázalékos a Bundesligában, mind az öt meccsét megnyerték a vörösek, gólkülönbségük 15–1. A hét végén nehézkesen jött össze az újabb siker, a hajrában azonban sikerült bevinniük a győztes találatot Hamburgban. A csoportból e két együttes pályázik nagy eséllyel az első két pozícióra, ma döntetlen-körüli eredmény várható. A szünetig jó eséllyel nem dől el semmi.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!