<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: holland és osztrák gólok, 3.37-es odds

Az osztrák és a holland kettőben egyaránt legalább 3-3 gólos meccseket várunk, míg a holland élvonal egyetlen pénteki meccsen gólváltásban bízunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

22951. Kapfenberg - Horn, 2.5 gól felett (1.55) - osztrák másodosztály, 18:30

Az osztrák másodosztály a 4. fogadja a 9. helyen állót. Meglehetősen furcsa oddsokkal jöttek ki az irodák erre a meccsre, legalábbis a tabella alapján, hiszen a házigazda sikerére akár 2.10-es szorzót is fizetnek, ami szerintünk intő jel, így háromesélyben nem fogadnák erre a meccsre. A gólokban viszont lehet érték! A Kapfenberg zsinórban 2 vereségnél jár, előbb a Neustadt majd az Innsbruck otthonában kaptak ki úgy, hogy gólt sem sikerült lőniük. Most visszatérnek saját pályájukra, ahol egyelőre 3-1-1 mérleggel állnak, a LASK nyert náluk, míg az Innsbruck pontot lopott.

A Horn ezúttal is a kiesés ellen küzd, legalábbis az eddigi teljesítménye alapján. A legutóbbi 5 bajnokijából csak egyet nyert meg, ellenfeléhez hasonlóan a legutóbbi két fordulót pont nélkül zárta. Pedig a gólszerzéssel nincs nagy baj, egy lőtt gól felett átlagol meccsenként az együttes, ugyanakkor a 19 bekapott találat már soknak mondható. Vendégként még nyeretlen, de az utóbbi hetekben pontot szerzett a Wattens és a LASK otthonában is. Ezen a meccsen is jó lehet egy lőtt gólra minimum a Horn, de a jobb erőkből álló házigazdától is várunk gólokat, a 2.5 gól feletti opció értékes lehet.

13689. Zwolle - ADO Den Haag, mindkét csapat szerez gólt (1.50) - holland bajnokság, 20:00

A Zwolle nagyon rosszul kezdte a szezont. A kék-fehérek az utolsók a holland élvonalban, hét mérkőzésen két pontig jutottak, hazai környezetben pedig 0-1-3-as statisztikához 1–10-es gólkülönbséget hoztak össze. A formájuk rossz, és bár a kupában továbbjutottak, a hét végén 5–1-re kikaptak az Ajaxnál. A hágai együttes remekül kezdte a bajnokságot, az első négy forduló után tíz ponttal a dobogón állt, azóta viszont kikapott háromszor, így már csak a tizedik. Vendégségben 2-0-2 a statisztikája, és minden meccsén rúgott gólt. Ma is betalálhatnak a sárga-zöldek, de a védelmük miatt várhatóan kapnak is.

38413. De Graafschap - Dordrecht, 2.5 gól felett (1.45) - holland másodosztály, 20:00

A holland másodosztály 9. körében a 12. fogadja a 18. helyen állót. A Dordrecht a mezőny egyik leggyengébb csapata, amelyet eddigi teljesítménye is alátámaszt. Mindössze 6 pontig jutott, az előző idényt a 14. helyen zárta és mivel kerete nem erősödött meg nyáron, így ezúttal sem várható tőle jobb eredmény. A Graafschap csapata a feljutást tűzte ki célul, ehhez azonban jobban kell teljesítenie az eddig látottaknál, egyelőre 3-1-4 sorral áll a középmezőnyben. A támadósor gólerős, a védelem viszont sebezhető, ráadásul a legutóbbi 5 fordulóban mindössze 1-1-3 mérleget tudott összehozni. A Dordrecht idegenben 4-es gólátlaggal áll meccsenként, míg a Graafschap otthonában meccsenként átlagban 3.5 gól esik, csak egy hazai meccse hozott kevesebb, mint 3 gólt. Egymás elleni meccseiken is a támadójáték dominált, legutóbbi 5 közös meccsükből négyen született legalább három találat. Ezúttal is ebben bízunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!