<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Óvatos és bátor húzás a Sevilla derbijére

A Sevilla fontos győzelmet aratott a BL-ben, de nincs megállás, a spanyol élvonal következő körében az újonc érkezik hozzá.
Spanyol bajnokság
Sevilla - Alavés
Szombat, 16:15 óra

A Sevilla több fronton is küzd, és a nyáron kinevezett Jorge Sampaoli eddig jól irányítja az alakulatát. A La Ligában továbbra is "túrafóbiás" a társaság, otthon viszont nem ismer kegyelmet. Hazai környezetben mindhárom ellenfelüket térdre kényszerítették a fiúk, idegenben viszont épp a legutóbbi játéknapon elveszítették a veretlenségüket (Bilbao 3-1). Vitolóék 11 pontosak jelenleg, így a tabella hatodik pozícióját foglalják el 11-9-es gólkülönbséggel. Nasriék a BL-ben jól állnak, a Juvétól ponttal tértek haza, a Lyont pedig Sevillában legyőzték a héten 1-0-ra. A társulatnál Rami, Carrico, Krohn-Dehli és Trémoulinas sérült, a San Mamésben kiállított Sirigu kapus pedig eltiltását tölti. A háló előtt ezúttal Rico kap majd helyet, a 4-3-3-as hadrend biztosan marad.

Az Alavés kilenc egységével a középmezőny tagja, a nyáron kinevezett Mauricio Pellegrino tehát eddig nem vallott szégyent a padon. A kék-fehérek eddig 1-1-1-es vendégsort tudnak felmutatni, de ha ehhez hozzávesszük, hogy már jártak a Vicente Calderónban (Atlético 0-0), a Camp Nouban (Barca 1-2) és a Mestallában (2-1), akkor ezen eredménysor máris más megvilágításba kerül. A társulat jó passzban van, legutóbb fontos mérkőzésen diadalmaskodott a Granada ellen (3-1). A keretben csak Feddal (belső bekk), sérült, de őt lehet pótolni. Bátor játék jellemzi Torreséket, és az biztos, hogy Sevillába sem bekkelni mennek - az öngyilkosság lenne.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

2610104Sevilla és 1.5 gól felett1.65
2610204Sevilla és 2.5 gól felett2.10

Alapjaiban véve nagy a különbség a két együttes között, de ezt az Alavés lelkesedéssel kompenzálhatja. Viszont a Ramon Sánchez Pizjuanban azért már lényegesen jobb alakulatok is kapituláltak. Ezúttal is a hazaiaknak szavazunk bizalmat, és tippünket megtámogatjuk gólokkal.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!