<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Ha gólokra fogadnál, ezt a meccset válaszd!

A feljutásra hajtó Venlo és az idegenben gyengén teljesítő Den Bosch is gólerős, nem is lehet kérdés, mire fogadunk péntek esti közös meccsükön.
Holland másodosztály
Venlo - Den Bosch
Péntek, 20:00 óra

A Venlo évek óta visszajutna az első osztályba, de a sárga-feketéknek ez eddig nem jött össze. Most is az élbolyban tanyáznak 18 egységgel, a listavezetővel szembeni hátrányuk mindössze három pont. Maurice Steijn alakulata nagyon rapszodikusan teljesít, hat siker mellett négyszer már kikaptak Huntéék, otthonukban 3-0-2 ez az arány. A formájuk ingadozó, legutóbb például Sittardban maradtak pont nélkül Opukuék. A keret nem rossz a ligához mérten, viszont vannak hiányzók: két szélső bekk sérült, egy harmadik eltiltását tölti.

A Den Bosch 11 pontjával a 15. helyen állomásozik, idegenben viszont halovány, egy iksz mellett négyszer kapituláltak, gólkülönbségük 7-17. A formájuk ennek megfelelően szeszélyes, két hazai ütközetben 4 egységet húztak be Wiljan Vloet fiai. A keretben nincs friss sérült, és eltiltás sem nehezíti a szakmai stáb munkáját.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

40454VTöbb, mint 2.5 gól1.45

A Venlonak 5/5, a Den Boschnak 8/2 az over/under mutatója. Ma is jó esély van a találatokra, hármat összehoznak a felek. Tippünk így: +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!