<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Remekül fizet zsinórban a 4. siker

A házigazda jó formában van, az Ajaccio idegenben gyenge - a pontok otthon maradnak!
Francia másodosztály
Le Havre - Ajaccio
Péntek, 20:00 óra

A Le Havre erős kerettel vágott neki a bajnokságnak, jól is rajtoltak a kékek, de aztán hullámvölgybe kerültek. Hat fordulót játszottak le nyeretlenül - jött is az edzőváltás, amely jót tett Besééknek. Oswald Tanchot ült le a padra, és a bemutatkozása nagyszerűre sikeredett: a Clermont otthonában győzött magabiztosan a társaság a múlt pénteken (1-3). A Stade Oceane-ban 2-2-1 a gárda mérlege, ki kell emelni, hogy eddig jobbára erős ellenfelek látogattak Le Havre-ba. A keretben nincsen friss sérült, és eltiltott sem lesz ezúttal.

Az Ajaccio erős középcsapat a mezőnyben, de inkább otthon masszív a társulat, vendégként még nyeretlen: 15 pontjából csak kettőt túrázott össze, háromszor kikaptak a piros-fehérek. Pantaloni mester alakulata hullámzó formát mutat, egy hazai iksz után verte Korzikán a Reimset a múlt pénteken. A góllövéssel állnak hadilábon Maazouék idegenben, eddig csak kétszer köszöntek be távol a szigettől. Sérült egy középpályás, egy bekk viszont visszatér eltiltásából.

29712. Le Havre - Ajaccio, 1 (1.75) - Tippmix

A Le Havre nagyon egyben van, az edzőváltás pedig jót tett a kékeknek. Ma folytathatják jó sorozatukat, meggyőződésünk, hogy a pontok otthon maradnak. Tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!