<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két focimeccs, négyszeres zseton

Megkockáztatjuk, hogy "BL-formát" mutat, és végre a Premier League-ben is győz a Leicester, s ugyancsak izgalmas tippel jövünk a francia élvonalból. Fogadunk?

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

16519. Leicester City - Crystal Palace, 1 (2.00) – angol bajnokság, 16:00

Szárnyal a BL-ben, szenved a PL-ben, ám biztosak lehetünk benne, ez utóbbin „kozmetikázna” az angol bajnokság címvédője. Miközben a Leicester három meccsen kilenc pontot szerezve - 5-0-ás gólkülönbséggel – gyakorlatilag továbbjutott az európai porondon, addig odahaza ráférne némi javulás, hiszen a 2-2-4-es mérleg mindössze a 13. helyre elegendő. Morgan, King és Vardy szereplése ugyan kérdéses, ám talán ott lesznek a pályán, és elkezdheti a felzárkózást a bajnok.

Annak ellenére bízunk a Leicesterben, hogy a Crystal Palace-t senki sem veheti fél vállról, a vendégcsapat három ponttal szerzett többet a házigazdánál. Mahrezék két-két győzelmet és döntetlent értek el otthon, a problémák akkor kezdődnek, amikor vendégségbe kell menni. A CP egy-egy vereség és döntetlen mellett kétszer tért haza győztesként a túráról, az előző évadban viszont oda-vissza vereséget szenvedett a Leicestertől. A hírek szerint elképzelhető, hogy Christian Benteke és Scott Dann sem szerepelhet, márpedig ez érzékenyen érintené a Palace-t, hiszen a csatár és a hátvéd öt gólt jegyez az eddigi 11-ből. Ranieri együttese a BL-ben hazai környezetben legyőzte a Portót és a Köbenhavnt is – itt az idő, hogy a Premier League-ben is magasabb sebességi fokozatba kapcsoljon.

36630. Angers - Toulouse, mindkét csapat szerez gólt (2.00) - francia bajnokság, 20:00

Két középcsapat találkozik a francia élvonal 10. körében, az Angers a 10., míg a Toulouse a 4. helyről várhatta ezt a fordulót. A házigazda 4-1-4 mérleggel rajtolt, amely erejéhez méltó bajnoki rajt, 10 pontjából hetet szerzett saját közönsége előtt. A Toulouse rajtja erőn felüli, kérdés, hogy meddig tart majd ki ez a lendület. A legutóbbi 5 fordulóból 4-0-1 mérleggel jött ki, csak a Caen otthonában vérzett el egy szoros meccsen (0-1), legutóbb a Monaco együttesét verték 3-1-re.

Az előző idényben két izgalmas meccset játszott egymással a két együttes: ebben a felállásban 3-2-re nyert a Toulouse, míg fordított pályaválasztási feltételek mellett 2-1-es Angers győzelem született. A házigazdában és a vendégekben is benne van a gól az eddig látottak alapján, a gólváltásra adott 2-szeres szorzó pedig igencsak jól hangzik.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!