<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Gólokból nem lesz hiány ezen a bajnokin

Az anyagi problémákkal küzdő Sundsvall még nem mondható biztos bennmaradónak, a Göteborgnak pedig még hajszálnyi esélye van a dobogóra. Izgalmas 90 percet várunk.
Svéd bajnokság
Sundsvall - Göteborg
Csütörtök, 19:00 óra

A házigazda nem bánja, hogy lassan véget ér a pontvadászat. A kékek még nincsenek totális biztonságban, 30 egységgel rendelkeznek három játéknappal a vége előtt, a már osztályozós Helsingborg 23-nál jár. A nyáron pénzügyi problémák nehezítették a klub működését, ezt támasztja alá az a tény is, hogy két értékes futballistájukat eladták júliusban. Joel Cedergren vezetőedző így nem volt könnyű helyzetben ősszel, a gárda teljesítménye vissza is esett. Augusztus elejétől mindössze egy bajnokit tudtak megnyerni Eklundék, az elmúlt hetekben viszont sikerült megállítani a mélyrepülést: négy mérkőzés óta őrzik veretlenségüket. A Norrporten Arénában 4-3-6-os sort produkáltak, gólkülönbségük 18-17 volt saját létesítményükben. A keretből egy meghatározó középpályás kimarad sérülés miatt.

A Göteborg a 4. helyről várja a bajnokság hajráját, Jörgen Lennartsson alakulata amolyan királycsináló szerepben tündököl: a minap verte a 3. helyezett AIk gárdáját, az utolsó játéknapon pedig majd a 2. helyen állomásozó Norrköpinggel meccselnek a kék-fehérek. A brigád 46 egységet termelt, már alig ha előzhet, főleg, ha hozza idegenbeli formáját: 3-4-6-os mérlege azért szégyenteljes. Gólkülönbsége 24-27 a túrákon, tehát eseménydús ütközeteket vívtak vendégként. Rognéék formája szeszélyes: a kalmari vereséget egy hazai iksz követte a gyengécske Gefle ellen otthon, majd ugyancsak otthon verték az AIK alakulatát. A keretbe visszatér egy eltiltott középpályás, két center azonban még nem léphet pályára sérülés miatt.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

20491VTöbb, mint 2.5 gól1.50

A Göteborg az utolsó szalmaszálba kapaszkodva igyekszik még odaérni a dobogóra, azonban sorsa nem csak saját kezében van, a Sundsvall pedig a kiesés elkerülése érdekében kell, hogy támadjon. Izgalmas 90 percet várunk a két gárdától, szerintünk találatokból nem lesz hiány.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!