<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? 9.6-os szorzó három húzással

Francia és holland focimeccseket néztünk ki mára: bevallottan bátor tippekben utazunk. Hogy mást ne mondjunk, azt gondoljuk, hogy nem ússza meg kapott gól nélkül a PSG...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

24396. Ajaccio - Laval, 1 (2.05) - francia másodosztály, 20:00

Az Ajaccio a középmezőny tagja a francia második vonalban. 12 mérkőzésen 15 pontot szerzett, ezzel a tizenkettedik. A piros-fehérek nagyon felemásan szerepelnek: míg otthon nagyon erősek, addig vendégként rosszul teljesítenek. Hazai pályán négy siker mellett egyszer döntetlenezett és egyszer kapott ki. A formája is ezt a kettősséget adja vissza: a Reims korzikai legyőzése után kikapott a gárda Le Havre-ban. A Laval 8 pontjával a sereghajtó, idegenben két döntetlen mellett négyszer kapitulált. A narancssárga-feketék még nem lőttek gólt vendégségen. Összességében is a támadójátékuknak köszönhetik a gyatra szereplést, 12 bajnokin csak hat találatot jegyeztek. A formájuk rossz, három tétmeccset veszítettek el sorozatban, legutóbb a Ligakupának intettek búcsút otthon a Montpellier ellen (0–2). Nem az Ajaccio vendégeként szedi össze magát a Laval.

29761. Oss - NAC Breda, (1-0) 2 (2.30) - holland másodosztály, 20:00

A 19. helyezett fogadja az 5. helyen tanyázót a holland másodosztály 12. fordulójában péntek este. Az Oss gyenge szezonkezdeten van túl a maga 2-1-8 mérlegével, de az igazán kiábrándító a 32 kapott gól. A legutóbbi 4 fordulóban ráadásul rendesen megszórták a csapatot: 19 gólt kapott ezalatt, vagyis közel ötöt átlagban meccsenként! Most pedig érkezik az a NAC, amelynek reális esélye van feljutni az élvonalban, ez pedig egyértelmű célkitűzés is a vendégeknél. Ráadásul két vereség után legutóbb a Sittard ellen sikerült visszatalálnia a nyerő útra, végre a támadósor hozta az elvárt szintet és hármat lőtt. Jó esélyt látunk rá, hogy az Oss védelme ezúttal sem betonfalat alkotni a kapu előtt, márpedig ez könnyen egy sima NAC-sikert eredményezhet.

22993. Lille - Paris SG, mindkét csapat szerez gólt (2.05) – francia bajnokság, 20:45

Papíron könnyű meccs vár a PSG-re péntek este, hiszen a házigazda Lille mindössze a 16. helyen áll a tabellán. A 3-1-6-os mutatóhoz 10-16-os gólkülönbség társul, hazai környezetben ugyanakkor mind az öt bajnokiján szerzett gólt a csapat. Ahogy a Lille otthon, a PSG idegenben győzött háromszor, és vesztett kétszer. A párizsiak tíz meccsen 19 találatig jutottak, és a hírek szerint majd’ minden klasszis ott lehet a pályán, hiszen a meghatározó futballisták közül csak Pastore nem került be a keretbe.

A hazaiaknál Bautheac, De Preville, Basa és Mendes hiányzik, és bár a legutóbbi két Lille-PSG csatát 1-0-ra megnyerték a vendégek, korábban rendre jött a gólváltás. Jó ötlet lehet a 2 és +2.5-es opció is, mi azonban arra szavazunk, hogy mindkét együttes betalál.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!