<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 3 sportág, 3 meccs, 3.9-es odds

Ebben a cikkben lesz szó szinte mindenről: fogadunk a szolnoki kosarasok meccsére, aztán irány a kézi-Eb, majd Varsó, ahol Nikolics Legiája lép pályára a BL-ben.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

37824. Szolnok - AEK Athén, 1, hendikep +14.5 pont (1.60) – férfi kosárlabda Bajnokok Ligája, 18:00

Megkezdődik a BL-csoportkör második fele, a Szolnoki Olaj KK az AEK Athént fogadja hazai pályán. A görög csapatnak a jó kezdés után becsúszott néhány vereség, jelenleg négy győzelemmel és három vereséggel harmadik az E-csoportban. A két együttes első felvonása október 18-án tükörsima hazai sikert hozott (92-49). A hellének hazájuk bajnokságában egyébként 8-1-es mutatóval másodikak, csak a listavezető Olympiakosztól kaptak ki, egy hete, nagy csatában.

Noha James Kinney, a magyar bajnok amerikai karmestere nem szerepelhet, érzünk annyi erőt az Olajban, hogy ne adja olcsón a bőrét. A Szolnok idegenben nem mutatott sokat, a Tiszaligetben viszont sokkal ütőképesebb: az olasz Sassarit legyőzte, majd 15 ponttal kikapott a Partizantól, öttel a Charleroi-tól. Az AEK meggyőző otthon, de vendégként kevésbé, hiszen a belgiumi győzelem után kikapott a német Ludwigsburg és a lengyel Zielona Gora otthonában. Nem kérdés, hogy az athéni együttes a szerdai ütközet esélyese, ám, ha jó napot fog ki, szoros meccsre képes lehet az Ivkovics-alakulat.

02116. Csehország - Montenegró, 2 (1.60) - női kézilabda Eb, 18:30

Megkezdődtek a női kézilabda Eb küzdelmei, és a C-csoport számunkra nem indult túl szépen, hiszen meglepően sima vereségbe szaladtunk bele a csehek elleni meccsen. Márpedig ennél csak nehezebb ellenfelek jönnek számunkra a dánok és a montenegrói csapat személyében, ugyanis ez a cseh gárda nem egy világverő csapat. Az ellenünk aratott sikert elsősorban annak köszönhették, hogy remekül használták ki hibáinkat, Hrbkova és Mala vezetésével pedig a támadójáték elegendőnek bizonyult. A montenegrói csapat már keményebb dió lesz, egy hagyományosan erősen védekező csapat, amely Dánia válogatottját 22 gólon tartotta az első körben, de még ez is kevés volt a sikerhez, az egy gólos vereség viszont emészthető. A továbbjutás érdekében azonban kulcsfontosságú a csehek legyőzése, ehhez pedig ismét nagyot kell domborítani védekezésben, támadásban pedig több kell, a Mehmedovic-Raicevic kettős góljai itt sem biztos, hogy elegendőek lesznek. Jobb erőkből áll a montenegrói válogatott és szerintünk hozzák a papírformát szerda este.

23580. Legia Warszawa - Sporting CP, 2.5 gól felett (1.55) - Bajnokok Ligája, 20:45

Az F-csoportban vezet a Dortmund (13), 2. a Real (11), 3. a Sporting (3), 4. pedig a Legia (1). Az Európa-liga-indulásért harcol tehát a két csapat szerda este, a portugáloknak már egy iksz is elegendő. A lengyel bajnok eddigi egyetlen pontját a Madrid ellen szerezte otthon (3–3), a többi meccsén is szép számmal estek a találatok, gólkülönbsége 8–24. A bajnokságban az edzőváltás óta jó formát mutatnak, viszont meglepetésre pénteken nem tudtak nyerni saját pályájukon. A lisszaboniaknak nem volt szerencséjük a BL-ben, a Realtól úgy kaptak ki kétszer, hogy mindkétszer remekül fociztak. A zöld-fehérek formája jó, sorra nyerik a bajnoki találkozókat, és a védelmük is összeállt. Elől Dostra lehet számítani, mint ügyeletes gólfelelősre, a holland mellett Ruiz is veszélyesen játszik hetek óta. Jorge Jesus együttese kreatív játékra képes, és ma is várható tőlük gól, gólok. A lengyel-portugál párharctól találatokat remélhetünk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!