<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.80

Kár lenne kihagyni ezt a remek szombati szorzót

A házigazda otthonában erős, ráadásul nincs is rossz formában. Ma ismét nyerhet...
Spanyol bajnokság
Las Palmas - Leganes
Szombat, 18:30 óra

A Las Palmas 14 fellépésen szerzett 20 pontjával a 10. a la Ligában. A Gran Canariában még veretlen, 4-3-0-ás sorához 15-7-es gólkülönbség társul. A kanárik formája összességében nem rossz, csak egy Betis elleni sevillai vereség rondítja el az összképet. Quique Setién vezetőedző alakulata látványos futballra képes, a támadófocira pedig alkalmas a keret. Sok a kreatív focista, bár ma Boateng sérülés miatt nem léphet pályára. Rajta kívül csak egy balbekk marad ki. Elől Livaja kap bizalmat, mögötte a Momo-Tana-Viera trió segíti majd a támadásokat. A horvát center elkapta a fonalat, az elmúlt hetekben góllal és gólpasszal segítette csapatát.

A Leganes újonc a ligában: a kiscsapat a jó rajt után gödörbe került, és nem mondhatjuk, hogy túljutottak a mélyponton. Asier Garitano legénysége az utolsó hét bajnokiján mindössze 4 egységet húzott be, így jelenleg már csak a 15. a tabellán 14 ponttal. Idegenben - érdekes módon - jobban megy Gabrieléknek, mutatójuk 3-0-4, amely azért szeszélyességre is utal. A túrák eleinte jöttek be jobban, a legutóbbi hármat rúgott gól nélkül bukták el Mantovániék. A hétvégén a Villarreallal remiztek. A keretben sok a sérült, elsősorban a hátsó alakzat lesz tartalékos: egy kapus és két bekk marad ki ebből a csapatrészből, és lapértesülések szerint a házi gólkirály Szymanowski sem utazhat el a Kanári-szigetekre.

16315. Las Palmas - Leganes, 1 (1.80) - Tippmix

Hiányzó lesz tehát bőséggel a vendégeknél, és azért a Las Palmast erősebbnek is tartjuk az újoncnál. A szigeten nem ismernek kegyelmet a kanárik, szerintünk ma is behúzzák a három pontot. Tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!