<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tudjuk, hogy ki győz, nem is erre fogadunk

A Zvezda uralja a délszláv kosárcsapatok vetélkedését, minden bizonnyal a 17. mérkőzését is megnyeri. A pontokban ugyanakkor látunk értéket: fogadunk?
Férfi kosárlabda ABA-liga
Mega Leks - Crvena zvezda
Hétfő, 18:00 óra

Elképesztő, hogy a most futó idényben mennyire uralja a délszláv csapatokat tömörítő ABA-ligát a Zvezda. A belgrádiak mind a 16 mérkőzésüket megnyerték, és nehéz elképzelni, hogy a brutális sorozat hétfőn szakadna meg. Éppen ezért nem is a meccs győztesére, hanem a pontok számára fogadunk a szerbiai összecsapáson.

A Mega Leks mindössze három együttest előz meg a sorozatban, öt győzelme mellett 11 veresége van. Hazai környezetben 4-4-es mérleget tud felmutatni, és tagja a FIBA sorozatának, a Bajnokok Ligájának is. A jórészt szerb és montenegrói kosarasokat foglalkoztató együttes még hazai környezetben sem szórja a kosarakat, a legutóbbi négy találkozóján 76, 60, 71 és 76 pontig jutott, a Crvena zvezdánál jóval gyengébb riválisok ellen.

A belgrádi „vörös csillagosok” elkapták a fonalat az utóbbi hetekben, és immár nemcsak „otthon”, hanem az Euroligában is szállítják a győzelmeket. A legrangosabb kontinentális sorozatban 8-8-as mutatóval áll az együttes, amely hatalmas skalpokat gyűjtött, hiszen legyőzte a Real Madridot, a CSZKA Moszkvát, majd a Zalgiris Kaunast.

21575. Mega Leks - Crvena zvezda, 162.5 pont alatt (1.85) – Tippmix

A hétfő esti vendégsiker majdhogynem garantálható, ugyanakkor ara is jó esélyt látunk, hogy a Zvezda nem szakad meg azért, hogy megszórja a házigazdát. Tavaly májusban a szerb ligában 74-64-re diadalmaskodtak Szimonovicsék, akikre egyébként csütörtökön újabb rangadó vár az Euroligában: Belgrádban fogadják a török Fenert.

Hasonló szereposztásban, az utóbbi időben egyszer sem volt kosáreső, még olyan is előfordult, hogy a Zvezda hosszabbítás után tudott nyerni 79-78-ra. Ezúttal is minden a kevés pont mellett szól…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!