<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Gólváltást várunk a milánói kupameccsen

Jó esélyt látunk rá, hogy nem lesz hiány gólokból Milánóban, ahol csütörtök este a gólerős Torino lép majd pályára az Olasz Kupában.
Olasz Kupa
Milan - Torino
Csütörtök, 21:00 óra

A Milan egyelőre tapad az élmezőnyhöz. Montella mester legénysége 36 egységével az 5. a Serie A-ban, hazai környezetben erős (7-2-1), bár az igazat megvallva, meccsei egy részét csak a hajrában, kissé nyögve-nyelősen húzta be a Rossoneri. Épp így történt a hétvégén is: vasárnap délután a Cagliari ellen Bacca a 88. percben talált be, behúzva ezzel csapatának a 3 pontot (1-0). A gárda formája nem rossz, sikerrel zárták az óévet: a Juvét a Szuperkupa döntőjében győzték le, és ugye értés sikert könyvelhettek el a minap is. A keretben Abate és Montolivo sérült, velük nem kalkulálhat a szakmai stáb. A kiíráshoz most csatlakozik a Milan, várhatóan lesz egy-két változás a hétvégi bajnokihoz képest, ám ennek ellenére erős alakulat vonul ki a gyepre ma este.

A Torino a középmezőny tagja, 29 pontjával a 8. pozíciót foglalja el. A gárda idegenben kevésbé veszélyes, ugyanakkor gólt, gólokat bárkinek képes rúgni. Mérlege a túrákon 2-3-5, gólkülönbsége 15-17. A formája hullámzó volt az óév végén, két vesztes meccset követően nyert otthon a Genoa ellen, az új esztendő első tétmérkőzésén remizett Sassuolóban: ez önmagában nem lenne akkor meglepetés, viszont, hogy 0-0 lett, az annál inkább, ugyanis két gólképes alakulat feszült egymásnak... A bikák még nem mozdultak ki a sorozatban, előbb a Vercelit (4-1), majd a Pisát búcsúztatták (4-0) - igaz, az utóbbi ütközetben csak hosszabbításban tudták kicsikarni a továbbjutást. A keretben Molinaro sérült, Afriyie Acquah pedig válogatott összetartáson van.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

22804HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.55

Az előző két kanyarban kissé tartalékos üzemmódban lépett pályára a Torino: alapemberei csereként, vagy még úgy sem léptek pályára. Ma viszont nem engedheti meg ezt a luxust a bordó-fehér legénység. A Milanban benne van a gól, és ugyanez elmondható a Toróról is. Az ősszel 3-2-re nyertek a hazaiak - ma is a gólváltásban látunk igazán értéket. Mi erre fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!