<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

A továbbjutás már eldőlt, jöhetnek a gólok

A továbbjutás kérdését már Valenciában eldöntötte a Celta, így a visszavágón felszabadult játék várható mindkét fél részéről.
Spanyol Kupa
Celta Vigo - Valencia
Csütörtök, 19:00 óra

Eduardo Berizzo együttese karnyújtásnyira van a legjobb nyolc közé jutás a Király Kupában. A kékek magabiztos futballal 4-1-re verték a Mestallában a denevéreket - eldöntve így szinte minden lényegi kérdést. A vígóiak remek formája kitartott a hétvégére is, ekkor a Malaga szaladt bele a késbe (3-1). Aspasék otthonukban eddig kissé szeszélyesen teljesítettek, 6-0-3-as a mérlegük, 18-16-as gólkülönbségük viszont arra enged következtetni, hogy felvállalják a nyílt futballt Guidettiék. A keretben egy balbekk és egy balszélső sérült. Minden bizonnyal több helyen is változik a vasárnapi kezdő, de a cserék is minőséget képviselnek a csapatnál.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

19007VTöbb, mint 2.5 gól1.55

A Valencia botrányos szezont fut, a denevéreknél immár a harmadik edző dolgozik a kiírásban, még a bennmaradás is veszélybe kerülhet. A klub anyagi nehézségekkel küzd, a drukkerek kiakadtak a tulajdonosra és a játékosokra - áll a bál a Mestallában. A fehér-feketék 16 fellépésen mindössze 13 egységet szereztek, a La Ligában októberben nyertek legutóbb mérkőzést, a 2017-es esztendőt is gyengén kezdték: megégtek csúnyán a kupában, majd a sereghajtónál remiztek hétfőn (Osasuna 3-3). A tréner most éppen Voro mester, aki Prandellit váltotta a padon. A Király Kupában azért érte siker naniékat: a Leganes ellen oda-vissza nyertek. Ezúttal a védelem nagyon tartalékos lesz, sérülés és válogatott elfoglaltság miatt többen is hiányoznak e csapatrészből. Így extrán nehéz helyzetben lesznek Parejoék...

A Celta lendületben van, a Valenciánál pedig minden bizonnyal a vasárnapi, Espanyol elleni hazai bajnoki élvez majd prioritást. A gólokban látunk fantáziát, hiszen nem igazén van tétje a visszavágónak. Felszabadult futballt és legalább három találatot várunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!