<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Remek oddsok egyenesen Angliából

Az angol élvonalban a West Ham, a másodosztályban pedig a Brighton lehetséges sikere is kiválóan fizet. Használjuk ki!

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

03913. Preston - Brighton, 2 (2.00) - angol másodosztály, 16:00

A Championshipben a 26. fordulót rendezik. A házigazda a középmezőny tagja, a tizenegyedik helyen áll 36 pontot gyűjtve. A kieséstől nem kell tartania, viszont a play off em tűnik reális célkitűzésnek. Otthonában teljesen szeszélyes, 5-3-5-ös statisztikával rendelkezik. A zöld-fehérek szombaton kiestek a kupából, de nem vallottak szégyent: az Arsenal csak a hajrában tudta kivívni a továbbjutást. A vendégek, bár a többieknél egy meccsel kevesebbet játszottak, így is kétpontos előnnyel vezetik a tabellát. Ötvennégynél jár, 24 bajnokijából csak kettőt veszítette el, idegenben is nagyon erős statisztikával rendelkezik. Hét győzelem mellett négyszer döntetlenezett és csak egyszer kapott ki. A kék-fehérek lendületben vannak, sikerrel vették az akadályokat. A pontvadászatban ötös győzelmi sorozatban vannak, a múlt hét végén pedig a Milton ellen az FA Kupában is továbbjutottak (2–0). Legutóbb december elején Cardiffban veszítettek pontokat Baldockék. A Brightonnak reális esélye van a feljutásra, ehhez az ilyen mérkőzéseken nem hibázhat.

07856. West Ham - Crystal Palace, 1 (2.30) - angol bajnokság, 16:00

Akár a kiesés kérdéséről is dönthet a mai londoni mérkőzés. A "kalapácsosok" gyengén kezdtek, majd jött egy jobb sorozat, de az utóbbi napokban megint vereségek jöttek sorban. A bajnokságban a Leicester és a Manchester United, az FA Kupában a Manchester City verte el úgy a piros-kékeket, hogy azok még gólt sem tudtak szerezni. Most a tizenharmadik helyen állnak 22 ponttal. Hazai pályán 4-2-4-es statisztikával rendelkeznek Slaven Bilic menedzser fiai, akik otthonukban gólínségben szenvednek: csak kilencszer voltak eredményesek a London Stadionban. Eltiltás és sérülés miatt hárman hiányozni fognak a csapatból.

A Crystal Palace még nehezebb helyzetben van: az új menedzserrel, Sam Allardyce-szal sem indult meg felfelé a táblázaton a gárda, jelenleg csak a tizenhetedikek 16 ponttal, eggyel kevesebbel áll a már kieső helyen álló Sunderland és a Swansea. Tomkins-szék 2-3-5-ös vendég mérleget produkáltak január elejéig, formájuk pedig rossz. A Premier League-ben kiesési rangadót veszítettek el otthon a walesi gárdával szemben (Swansea, 1–2), majd az FA Kupában nem bírtak a Boltonnal, így újrajátszás következik a Selhurst Parkban. Sérültek lesznek a Palace-nál is. A West Ham erősebb ellenfelénél, és hazai környezetben ezt érvényre is juttatja.

 
 
  • 1arpad112017január14.18:32ÚjVálasz

    Mennyi ideje csak 1 tipp jön... azért ez már balszerencse! ;)

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!