<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Spanyol meccs és a MU-Liverpool

Két, szorosnak ígérkező bajnoki csatát veszünk ezúttal célba, melyek közül az egyik a hétvége angol szuperrangadója, a Liverpool-MU ütközet!

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

24724. Reus - Almería, 1. félidő X (1.85) - spanyol másodosztály, 16:00

A másodosztály újonca ezúttal a kiesés ellen küzdő Almería gárdáját látja vendégül. A szezon elején fordított helyzet volt inkább várható, vagyis hogy a Reus küzd majd a kiesés ellen, míg az Almería a feljutásért, ez azonban megfordult. A hazaiak jól tartják magukat, bár kezd fogyni a kezdeti lendület, így a legutóbbi 5 bajnokiból csak egyet sikerült megnyerni, még mindig látótávolságon belül van a top6. Az Almería kieső helyen áll 21 pontjával, de 1-2 jó eredménnyel könnyen a középmezőnyben találhatja magát. Nem sikerült azonban pontot szerezni az év első bajnokiján, miután a Getafe 1-0-ra nyert náluk. A Reus elképesztő számokat produkál a félidei eredményeket tekintve: 20 bajnokijából 14 hozott döntetlen első játékrészt, otthon 10-ből 5. Ez defenzív játékfelfogásának köszönhető, amely nagyrészt jellemző az Almería csapatára is, így könnyen lehet, hogy ezen a meccsen sem az első játékrész dönt majd.

02135. Manchester Utd. - Liverpool, 1. félidő X (2.00) - angol bajnokság, 17:00

A hétvége leginkább várt mérkőzése lesz a MU és a Liverpool ütközete vasárnap délután, ahol nem kis izgalmakra van kilátás. Mourinho vezetésével formába lendült a United, és egészen elképesztő módon a legutóbbi 15 tétmeccsén nem talált legyőzőre. Továbbjutott az El-csoportból, a bajnokságban a Chelsea elleni október végi vereség az utolsó botlás, és a Ligakupában is előnyre tett szert a Hull City csapatával szemben. Nem lehet tehát panasz a gárdára, amely azonban még mindig nincs ott a legjobb 5 között a PL-ben, de most óriási lépést tehet a dobogó felé.

Ehhez viszont azt a Liverpoolt kellene megverni, amely szintén szenzációs formának örvend a bajnokságban, és bár a Chelsea botlását az előző körben nem tudta maximálisan kihasználni, 5 pontra van az éllovastól. A támadósor remek, messze a legtöbb gólt lőtték a mezőnyben, a védelem viszont valamivel sebezhetőbb, mint hazai oldalon, és idegenben hajlamos a botlásra az együttes. Mindkét oldalon lesznek hiányzók: Ibra és Rojo pályára lépése kérdéses, Bailly pedig az ANK-n szerepel csapatával. A Liverpool oldalán komoly érvágás lehet Mané hiányzása, de a Henderson-Matip kettős hiánya is gondot jelenthet. Komoly taktikai csata lesz ez Mourinho és Klopp közt, és bízunk abban, hogy az október 17-i meccshez hasonló első 45 percet produkálnak majd a csapatok.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!