<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 2 sportág, 3 tipp, 3.65-ös odds

Spanyol és francia foci mellett férfi kézilabdában utazunk a hét utolsó napján. Az oddsok pedig: 1.80, 1.45 és 1.40. Nyerjünk együtt vasárnap is!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

24758. Getafe - Mallorca, 1 (1.80) - spanyol másodosztály, 12:00

A Getafe vissza akar jutni a La Ligába, erre megvan minden esélye. Jelenleg a harmadik helyen áll 34 ponttal, erős hazai, 6-3-1-es statisztikával. A formája nagyon jó, hat bajnokin maradt veretlen, ebből ötször győztesen hagyta el a pályát. A fővárosiak otthon stabilan védekeznek, csak hat gólt kaptak tíz mérkőzésen. A Mallorca a bennmaradásért harcol, 22 pontjával a 18., még éppen nem kieső helyen állt a forduló előtt. Idegenben nem megy a piros-feketéknek, egyszer nyertek, háromszor döntetleneztek, hatszor pedig alulmaradtak. A közelmúltban edzőt is váltottak a klubnál, ennek azért meglett az eredménye, ugyanis hosszú idő után győztek: a múlt héten a Mirandest verték kiesési rangadón (2–0). Ma nehezebb dolguk lesz a "szigetlakóknak", a lendületben lévő madridi kis csapatnál nem szereznek pontot.

21966. Nice - Metz, 1 (1.45) - francia bajnokság, 15:00

A listavezető nem kezdte jól a 2017-es évet: a Francia Kupában 2–1-re kikapott a Lorient vendégeként, így máris búcsúzni kényszerült a sorozattól. A bajnokságban viszont eddig kiemelkedő teljesítményt nyújt Lucien Facre csapata. A piros-feketék a játéknap előtt 44 ponttal az élen álltak, Nizzában pedig borzasztóan erős, 8-2-0-ás statisztikát hoztak össze. A déliek jól zárták az elmúlt esztendőt, verték a Dijont, majd döntetleneztek Bordeaux-ban. Két eltiltottja lesz a gárdának, így például Balotelli sem léphet pályára.

A Metz a nyáron jutott fel az első osztályba, de eddig úgy tűnik, nem biztos, hogy meg tud kapaszkodni a legjobbak között. Az együttes 19 pontjával kieső helyen áll, de nagyon szoros a táblázat alsó része, egy győzelemmel sokat előzhetnek a bordó mezesek. Idegenben 3-1-6-os mérlege azért nem annyira rossz. A formája annál inkább: az idén két kupameccset vívott, és mindkét sorozattól búcsút kellett vennie. Persze, mindenképpen a bajnokság élvez prioritást. A Metz az utolsó három idegenbeli mérkőzését úgy veszítette el a bajnokságban, hogy gólt sem sikerült szereznie, pedig nem nagyágyúknál vizitált. Ma sem várható a pontszerzésük, nyer a hazai alakulat!

13402. Szaúd-Arábia - Fehéroroszország, 51.5 gól felett (1.40) - férfi kézilabda vb, 20:45

A C-csoport 2. körében csap össze a két nyeretlen együttes, és mi az előzetes oddsok ellenére komoly csatát várunk. A fehérorosz válogatottat gyakorlatilag szétkapták a gyors chilei játékosok és 32 gólt lőttek a fehéroroszoknak, ezzel pedig nem tudott mit kezdeni a gárda. Az sem mellékes, hogy a vb előtt visszavonult Siarhei Rutenka nélkül ez a fehérorosz csapat nem sok extrát tud felmutatni. Karalek és Kulesh szórta a gólokat az első meccsen, de kapusteljesítmény és védekezés nem igazán volt, Pokhouski az, akitől több várható, mint az első meccsen. A szaúdi válogatott meglepő módon egészen jól bírta az iramot a horvátok elleni meccsen és csak 5 góllal kaptak ki, ami mindenképp a vállalható kategóriába tartozik. A szaúdi csapat is gyors, és kisebb termetű játékosaik hasonló kellemetlenségeket okozhatnak majd, mint ahogyan tette az Chile is pár napja. Nem nagyon tudjuk elképzelni, hogy ilyen rövid idő alatt a fehérorosz válogatott összekapja védekezését. Pörgős meccset várunk sok góllal.

 
 
  • Miután a ge.iláda Nice a tökutolsót nem volt képes legyőzni, persze hogy a 2-es kombiban a Nápoly simán nyer. Qwa életbe bele!!!Lesz már olyan ebben a kiba.ott életben, hogy a 2-ből nem csak az EGYIK Jön???

     
  • Idézet: omerta
    Az mit befolyásol, hogy mennyivel raknád? Napoli - Pescara vendég, mehet 200ezerrel is.
    ...

    Nagy tétben raktam a qwa Nápolyra, úgyhogy előbb lesz vendég, ne aggódjatok, mint hazai! Egyenlőre kapuralövése sincs a ge.i nápolynak!

     
  • 4omerta2017január15.10:18ÚjVálasz
    Idézet: power1981
    Holnapra egy tuti tipp kell.100000-ért raknám.
    ...

    Az mit befolyásol, hogy mennyivel raknád? Napoli - Pescara vendég, mehet 200ezerrel is.

     
  • 3fitti2017január15.08:47ÚjVálasz
    Idézet: power1981
    Holnapra egy tuti tipp kell.100000-ért raknám.
    ...

    szerintem Sevilla _r Madrid mindkét csapat szerez gólt.

     
  • 2Üljleegyesfiam2017január14.23:00ÚjVálasz

    MU-Pool X

     
  • 1power19812017január14.22:05ÚjVálasz

    Holnapra egy tuti tipp kell.100000-ért raknám.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!